Travet

Körde ut till Dunder runt 5 och plockade in honom och borstade. Tanken var att vi skulle lasta lite innan 6 men allt drog ut på tiden. Camilla lindade benen och svansen, dels för skydd men främst för att det skulle hålla sig rent. Dunder fick även ett tunt täcke på sig för renhetensskull.


Att lasta var inget problem, han luktade, undersökte och klampade nöjt in och började käka hö. Stod still hela resan till travbanan. Lastade ur och ställde honom i en box i Katrin Fajerssons stall. Där fick han stå tills det var dags att göra i ordning honom. Han borstades igen, flätorna i man och svans plockades ur och grejerna åkte på.


Erika hoppade upp och vi andra började ta oss ut till banan för att kolla när de ledde defilieringen. Vi gick till fel ställe först och när vi insåg det fick vi ta oss runt hela stället kändes det som. Det var typ en minut kvar så jag och de andra började kubba gärnet, jag och en tjej hann ganska bra för vi drog ifrån, två andra hann precis och lilla Tuva missade hela grejen.


Trodde det skulle vara mer men de galopperade fram å tillbaka några gånger medan travarna körde runt och sen var det slut. Vi plockade ihop Dunder lastade och körde hem, inga problem att lasta nu heller. Han var så söt där han väntade på att vi skulle ta ut honom och kastade sig inte ut som så många hästar gör. Riktigt kul kväll var det! Fick se en massa fina travare, bland annat Twiggy Brick (vann lopp 5) och Renevatio ( två i lopp 8a) som båda stod i samma stall som Dunder. Renevatio stod i boxen mitt emot D.


Tog tyvärr inga bilder för telefonen var i det närmsta död.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0