Crazy eyes och bra idéer

Klockan är halv ett och jag lyssnar på musik och kollar bloggar.
Ibland gillar jag bara my way of life jävligt hårt.


Tiden på dygnet + lysande dator = Crazy Eyes


Kolla bloggar = Bra idéer 

Så för att jag ska komma ihåg de braiga idéerna tänkte jag nu skriva ner dem så jag kan genomför dem imorgon, eller nu om jag hinner, jag har en viss Wordfeud-match att vinna mot den här pojken ->

* Göra en årskrönika som Semlur
* Snatta bild av Flickjakel och skriva om ritt på hennes pålle idag

Sen tänkte jag ev fila på en tillfällig header nyårsstyle. Tyvärr är det väldans dåligt med bilder i la Mobil men det löser sig nog. Men filandet blir endast om jag hinner, imorgon är en heltecknad dag egentligen.


God Morgon

Fördelen med att ha lov är ju som alla vet att man kan sova länge. Så det gör jag. 
Har sovit dåligt som fan inatt av anledningar jag inte vill gå in på här. 


Men nu till någon mycket roligare.

I eftermiddag tänkte jag bege mig ut till min prins och hälsa på.
Erbjöd mig att motionera honom men han sa tydligen vila inför en flytt. Får inte riktigt ihop varför han ska vila bara för att han ska byta stall men det finns nog en anledning bakom det. 


Mitt älskade monster, min prins Trista regler

SvRF har förtydligat regler gällande loggor på hästgrejer vid tävling vilket fått hur många hästbloggare som helst att se rött. Regeln har funnits tidigare men det glömmer ju många att nämna i sitt raseri. Jag själv har varit ganska förbannad över detta eftersom jag gillar stora loggor på exempelvis schabrak och med de här reglerna får loggorna vara endast 1x3cm vilket är fruktansvärt litet och dessutom bara förekomma en gång per grej.


Anledningen är att de inte tycker att företagen ska kunna åka snålskjuts på alla som betalar för att bära ett visst märke. Att de liksom utnyttjar märkeshysterin och därför inte väljer att sponsra sporten eller ryttarna för att synas.


Jag ser meningen med det men jag tycker ändå att det är riktigt trist
. Just i och med att schabrak med större loggor är så snygga. Visserligen gäller det bara inne på banan men det går ju inte riktigt att visa upp sitt fina schabrak på framridningen och sedan byta innan start. Däremot är större loggor tillåtna om man sponsras av någon. Så jag får helt enkelt hitta någon med snygg logga som vill sponsra mig sen när jag ska börja tävla ^^


The End Of An Era

Har efter lite letande faktiskt hittat en verison av Harry Potter and the Deathly Hallows som funkar ihop med min dator. Fatta hur drygt det är att få tag på en och så hänger inte datorn med i bilden utan den fastnar konstant och hoppar, medan ljudet fortsätter.

Men nu hittade jag äntligen en så med en skål popcorn körde jag igång. Den var bra men det saknades en massa detaljer i filmen. Detaljer som jag tycker skulle ha varit med. Jättesvårt att nämna nu såhär i efterhand men bland annat så har George ett öra för mycket (han tappar det i del 1) och varför Voldemort ens dog vet jag inte. Det blev aldrig tydligt om det var Harry som dödade honom eller om det helt enkelt var det faktum att ormen dog. Voldy blev ju bara till aska typ.


Så en bra film men med en hel del missar om du läst boken innan.

Annandag jul

Det var det igår va? 
Den 26 december?

Antar det så nu kör vi. 
Gjorde inte så mycket under dagen. Särskilt inget som skulle kunna vara till nytta för någon annan. Ve och fasa om man skulle råka gör det..

Kvällen spenderade vi hos mormor och morfar, lämnade julklappar och käkade julbord. Gosh vad jag gillar julmat!
Klappade katter som hunnit flytta dit sen jag var där sista och så förstås deras hund som blir alldeles galen i början när det kommer nån ny.

Mysigt!

Juldagen

Käka julbordsrester om jag inte minns fel och gå på bio med familjen.
Lasse Åbergs "The Stig-Helmer story".

Den var helt okej men jag är ändå lite besviken på den.
Jag trodde den skulle vara mer om de andra filmerna och vad som häntdär, både innan och efter men det var hans barndom den handlade om. Hade varit bättre om man inte förväntat sig det och så var den lite seg i början innan den kom igång och drar också ner.

Ett tag satt jag där och undrade varför i hela friden jag följt med.
Resten av kvällen stryker vi ett streck över och försöker inte minnas.

Dan före dopparedan

Kom, när jag skrev om julafton ihåg att jag ju inte berättat om mini-julen vi hade dagen innan för att Jenny skulle jobba julafton.


Vi käkade julbord vilket jag älskar och spelade nån julklappslek där man slår tärningar om olika paket och sedan stjäler och håller på. Bästa läget var ju när det var ett särskilt paket som alla av någon anledning ville ha och som ett tag flyttade runt nått kopiöst innan tiden tog slut.

Reglerna vi hade:
Alla ska bidra med tre paket för ungefär 20kr var. Man lägger alla paket i mitten och sedan börjar man slå två tärningar. Får man två lika får man ta ett paket. När alla paket är utdelade ställer man in tiden man vill spela och ställer så ingen ser. Jag tror vi hade 10min.
Efter det kör man igång med tärningarna igen bara det att den här gången stjäler man paket från varandra istället för från högen. När tiden är ute slutar man och öpnnar paketen.

Jag fick en burk godis, ett enormt sudd och en Wallanderfilm.
Det jag hade köpt vart ett slags hopprep, ett limstift och en plaståsna ^^


Sedan finns det ju OÄNDLIGA variationer på den här leken. Det är bara att googla eller hitta på själv.

Julafton

Dagarnas dag och en mysig högtid.
Många högtider är långdraga och tråkiga men julen är framför allt mysig. Bara det här att man hälsar god jul till en massa folk som man egentligen inte känner så väl är mys. Något som är mindre mys är dock Facebook där det tillslut blir drygt med upprepningen och där varenda spel har "Limited Edition" och "Köp nu innan de försvinner".

Men tillbaka till vad jag hittade på under dagen
Vaknar lite lagom speedad som alltid och kilar ner för att äta frukost med familjen. 

Klär på mig, följer med mama och syster till kyrkan vilket är mycket ovanligt då a knappt varit i en kyrka sedan min konfirmation som jg knappt vet varför jag gjorde. Var helt okej mysigt även om jag ville kräkas på vissa som jag verkligen inte tycker om och frös en del.

Sedan är det att slöa hemma ett tag innan jag och MoP tog oss bort till faster Kalle för att fira jul där med pappas sida av släkten. Jenny var också med där en stund men skulle jobba och Elin firade jul med sin pojkväns familj.

Tummen upp på julbord, Kalle Anka och julklappar. En mindre tumme på att granen höll på att välta upprepade gånger pga av en något exalterad valp som ville åt katterna som trycke bakom soffan.

Fikade gjorde vi också någon gång under kvällen men riktigt när kan jag inte placera. Elin och Cenny dök även upp en stund. Vad jag fick i julklapp kommer upp i ett separat inlägg.

Dagarna innan jul

Kom ju som sagt hem till Nybro i onsdags kväll. Lite mycket folk så jag stod upp i en timme av resan. Hade ju ganska mycket packning så jag var inte snabb med att flytta på mig. Måste på tal om det antingen lära mig packa mindre eller skaffa en större väska.

Mina vanor trogna hjälpte jag till med julstädningen så lite som jag abolut kan. Lyckas med detta genom att halvt om halvt gömma mig på mitt rum och ignorera alla som ber mig göra något vettigt. Ja, jag är en dålig människa som kommer ruttna i helvetet till tidens slut.


Har under de här dagarna bråkat en hel del med Ove, min dator som ibland bestämmer sig för att vara lika lat som jag och segar något fruktansvärt! Det gör det till ett helsike att kolla bloggar vilket kan blir ganska jobbigt för då pallas inläggen upp och efter ett par dagar kan det vara en sisådär 300-400 stycken som jag ska kolla genom.


Det kanske är karman som slår till direkt,
vad vet jag.

Julafton, juldagen och allt vad de heter

Brukar aldrig blogga särskilt mycket under juldagarna av någon anledning.
Det är ju inte så att jag inte har tid eller att det är något underligt man inte ska göra under julen.


Kollar heller inte bloggar i någon vidare utsträckning så ni kan ju tänka er hur roligt det har varit att kolla över ett par hundra inlägg de senaste dagarna som alla och oavbrutet handlar om julen, vem firade var, hur många julbord alla varit på, vem fick finast julklappar, vilken skinka var mest magnifik. Eller så mycket inlägg om skinka såg jag väl inte men det andra fanns det inlägg till förbannelse om.


Lite drygt ja men jag överlever för julen är en så mysig högtid i övrigt.
Dessutom kommer jag själv knåpa ihop inlägg som gäller min jul och vilken julskinka jag gillade bäst så det är inte över än för er heller.

julstämmning : check!


Plockat

Medan min syster har städat i princip hela huset har jag tagit en mindre promenad med hunden och plockat lite på mitt rum. Varje gång jag har varit hemma har jag tänkt att "NU ska jag ta tag i rummet och fixa så det inte ser ut som Hin Håles garderob" men alltjämt är det så det ser ut.

I min frånvaro har det flyttat in lite lådor och förra gången jag var hemma stod här ett nermonterat köksbord(?) samtidigt som rummet fortfarande belamras av grejer som jag lämnade när jag flyttade men inte har stake nog att slänga.

Någon klar förbättring kan jag inte säga att det blev men det känns bättre och det är ju en början. 
Får slita mig härifrån och sätta igång igen. Finns en trälåda här vars innehåll jag inte ens kommer ihåg så den ska jag rensa nu.


God Jul / Picad signar ut...

Hemhemma

Då var man hemma i Nybban igen. 
Beundrar lite migsjälv för att jag lyckades med konststycket att packa på morgonen och ändå få med det mesta. Lite för mycket kanske. När jag lämnade internatet hade jag en stor resväska, min skolväska, min gamla skolväska, en kasse julklappar, en filt och en sovsäck. De två sista och några böcker lämnade jag i skolan(bibliotek och polare).

Skoldagen bestod av att äta faktiskt. Vi fikade på matten, vi fikade på biologin och de som hade tyska fikade där. Efter det var det ironiskt nog dags för lunch och efter det tog jag, Isabelle och Karro oss upp till stan för att köpa godis och Karros kulle träffa sin pojkus vänus.Tog tåget direkt från Lund vilket är jädra skönt. Ibland får man ju byta i Alvesta men det vet jag aldrig fören jag hoppar på tåget. 

Satt den första timmen på min väska vid en av dörrarna för det var så mycket folk. Hade sällskap av Staffan aka Björken som bodde på internatet ett tag och som nu är tillsammans med en av mina klasskompisar, Viktoria ^^

När vi kom till Hässleholm tror jag det var hoppade vi på konduktörernas inrådan av och hoppade på igen längre ner i tåget där det fanns sittplatser. Så roade jag mig att reta Björken för att han är från Gotland. Har egentligen inget mot gotland, tycker det bara är roligt att jävlas med björken.


När jag kom till Nybro höll jag på att halka ett par gånger innan jag åkte hem med MoP. Det är ju så mycket kallare här än i Skåne även om det blåser där konstant. Får införskaffa broddar till skona, haha!

Dagens planering

Packa och fixa mig.
Åka till skolan, säga hej till klassen 
Äta lunch
Ta mig till stationen medan de andra drar sig bort mot julavslutningen.
Köpa godis.
Vänta på mitt tåg.
Mamma hämtar mig på stationen hemhemma.

En grovplanering får ni alla fall.
Egentligen skulle jag ha gått på tyskan också och fikat men jag har glömt att ställa om klockan så jag hade inte hunnit packa om jag skulle ta kvart över 7 bussen. Så jag åker kvart över 8 men stannar till på stationen och lägger in mina rejer i ett skåp. Känns fruktansvärt onödigt att lägga 60spänn på att låsa in packningen i några timmar men det har blivit så mycket olika väskor och kassar nu att jag inte har något val.

Nog om detta, nu ska jag faktiskt sätta igång med packningen ^^


Ganska häftigt

En video på min körlärare från en världscup´s omgång i Frankrike.
Här pratar vi väl meriterad lärare..


Årets sista "Flyingedag"

Kan inte riktigt fatta att jag åker hemhem imorgon. 
Men det gör jag vilket innebär att det är sista dagen på Flyinge för iår.

Pga ledigheter och annat mys var vi bara 6pers under körlektionen så det blev 3 ekipage(vi kör i par) i en ridhus som är 20x80 meter om jag inte minns måtten fel. Körde Burrito ihop med Johanna och jisses vad den hästen var seg emellanåt. Hade man suttit på hade det varit ponnysparkar man hade fått prova med.


Övningen vi gjorde under lektionen. Vill ni jag ska fixa bättre bild och förklaring?


Har haft dubbla stalltjänster idag eftersom de var så få under lunchen och redovisat om mitt drömstall i Hippologi 3. Redovisningen blev inte sådär jättebra. Datorn krabbade och eftersom vi var så många som skulle redovisa idag stressade jag mig genom och pratade jättefort. 

Efter det var det min ordinarie stalltjänst och sedan var det slut för dagen.

Klantarsle

Jag har glömt min tid hos kuratorn IGEN.
Den här gången kom jag åtminstonde ihåg det samma dag men ändå. Det är ju jättenochigt att glömma bort det TVÅ GÅNGER.

Jaja, sitter i alla fall och väntar utanför hennes kontor nu så jag kan be om ursäkt face to face. Har jag tur kanske hon har tid att prata med mig nu.


I helgen glömde jag bort att jag hade stalltjänst så jag dök upp under sista biten söndag em. Så jag får ta min APU nästa termin helt enkelt. Men paniken när jag kom på det igår. 


JulbestyrGjorde slag i saken och slog in de sista paketen ikväll.
Det är långt från hela årets skörd men det är de som jag har slagit in i skåneland.

Antingen är de något fel på de lådor jag tagit i besittning eller så är jag dålig på att slå in paket. Tyvärr får jag nog säga att alternativ 2 är mer troligt än alternativ 1. Brukar alltid överlåta inslagandet åt någon annan, oftast pappa trots att han inte heller är någon höjdare men gör han det och failar är det ju i alla fall inte JAG som misslyckats (A)
Hihi ^^Felice 11-12-18

Red ut med Annavera idag. Första gången jag satt på Felice faktiskt. Gick finfint. Det blev bara en skrittur eftersom Edi inte går riktigt rent. Han är inte halt men går som sagt inte rent så veterinär ska plockas ut för att kolla upp. 

Felice är väldans känslig hjälperna och det räckte med att jag la om benen lite mer för att hon skulle gå mer under sig med bakbenen. Urmysigt! Sen så hoppar hon undan för saker som skrämmer henne men hon är ändå väldigt förnuftig och efter det första hoppet tittar hon och kommer i de flesta fall fram till att det inte var nått. Hon är ju trots allt bara 6år så lite sånt är helt okej för mig.

En trevlig tjejja tycker Picad.

Riktigt gosemonster är hon också när man mockar ^^

Oh fuck!

Jag har klantat till det ordentligt. Som vanligt.
*panik*

Ojdå

Eftersom bloggen varit försummad i veckan och jag tvivlar på att ni vill läs om vad jag gjort så långt i efterhand så tror jag faktiskt vi hoppar det. 


Fast jag måste ju nämna att jag gjorde nationella i matte 1c i onsdags och den muntliga delen i torsdags vilket innebär att jag är klar med hela den kursen och alltså har läst ut det som motsvarar Matte B. Cred på det!Annars har jag idag redovisat om en "kurs" jag ska hålla på Sagohögskolan. Fjäsk handlade den om och om jag får säga det själv gick det helt okej bra. Det som grämmer mig är att den blev lite kort MEN det var inte bara jag som hade kort redovisning så jag tror jag överlever.

DM Limited Edition Collection

Vet inte hur mycket ni rör er bland hästbloggarna men jag kan i alla fall meddela att den största av dem inatt släpper sin egna collection men pikéer, benlindor och schabrak genom Perfect Sit. 


Kan också glatt meddela att jag för evighetersevigheter sedan förhandbokade just en av dessa pikéer och alltså ska köpa den inatt. Fett niceus! 


Det ända är väl att jag egentligen inte har pengar utan får låna av mamma och betala tillbaka efter jul nångång. Gaah! Någon som vill erbjuda mig ett jobb? (A)Substitut?


Äh crap

Den klänningen jag slängde upp igår finns inte i min storlek. 
Igår fm fanns den men när jag skulle kolla på kvällen fanns den inte längre.


Picad goes sad.
Sen slutar hon vara sad och fortsätter kolla klänningar igen.


Striking Distance

En typ thriller/action (tror jag) med bland annat Bruce Willis och Sarah Jessica Parker. Vet inte riktigt hur det kom sig att jag började kolla på den men jag blev kvar i tv-soffan trots att de andra damerna var minst sagt högljudda emellanåt. 

Missade delar av början för att jag kollade på hus med Bella och Vicky men summerar man det handlar den om en polis vars far blir mördad och som inte tror på att den som döms för mordet verkligen gjort det. Han är övertygad om att mordet begicks av en annan polis och kommer på kant med sina släktingar som också är poliser.

Bra var den i alla fall och defenitivt sevärd.


Lördag

Började dagen med att hänga upp en tvätt jag slängde in igår men sen aldrig hängde upp. Sedan frulle och efter det chilla med en bok. 

Lunch (laxpytt a la picad)


Umgicks efter det med datorn och kollade jul/nyårsklänningar på Nelly.com 
Nu blir det att återvända till min bok eller dra igång en film. Jag har inte riktigt bestämmt mig än.


Edit: det fick bli The Vampire Diaries efter allt

Jul/Nyår

Det är mycket som är oklart inför jul/nyår iår. Känns inte sådär underbart om jag ska vara ärlig. Jag är ingen festmänniska och har faktiskt funderingar på att kolla om de som har stalljour i Risse Nyårsafton vill bli av med den. 

Men samtidigt vill jag ju hitta på nånting roligare än mocka! 

Så erbjuder någon trevlig människa mig nånstans att vara så tror jag nog jag accepterar direkt faktiskt, haha. Om jag får välja på stallet och umgås med folk väljer jag nog för en gångs skull folket.


Men över till något lite roligare. Den här funderar jag på att beställa. Frågan är bara om man inte blir lite begränsad iom att den är röd (julig) och om den inte är lite kort. 


Kortheten kan jag komma över, mer frågan om juligheten sätter stopp?


Stallet 11-12-09

Av hade mockat under förmiddagen men jag ryktade Felice för att ha henne klar till fem. Började sedan rykta Edi i väntan på Av. På med sadel och träns på Felice, hade lindat innan hon kom och satt på reflexer så det var klart.

Totalt väderkaos när de skulle ge sig iväg. Elise fick hålla upp dörren för dem och stänga efter. Det var hagel, regn och emellanåt en och annan snöflinga.


Ryktade klart Edi som får vila i helgen och eventuellt efter det också. Han är i princip halt. Eller haltar gör han ofta när man skrittar fram men när det är dags att börja jobba så har det inte varit nått. Tills nu. Av skulle rida för tränare i Måndags men då gick han inte rent och har inte gjort sen dess. Så han får vila till efter helgen så får vi se sen.


Gjorde hinkar och höpåsar innan jag knallade hem igen.

Jag levde farligt och hade luva i stallet. FÖR JAG ÄR EN GANGSTER.

Fredag

Började dagen med matte och fortsatte med debatt på svenskan. Debatterade med Johanna mot två andra om läxornas vara eller inte vara. Älskar att debattera! 

Lunch och efter de det fruktade Kemi-provet. Var inte lika hemskt som läraren fått det att låta när hon pratat om att det kunde ta mer än 2 timmar att slutföra...


På tal om fruktade prov så har jag nationella i Matte nästa onsdag.
TaaaaGGaa

Tyvärr så hann vi vara med på större delen av tyskalektionen då provet inte tog alls så lång tid som vi trott. Dock var det ganska chill för när vi kom dit skulle vi titta på film, resten av gruppen hade fått repetera modala hjälpverb innan, hehe

Torsdag

Torsdagar är ju alltid Torsdagar.
Alldeles för långa och alltid stressigt i matsalen.

Försov mig och missade nästan andra bussen också så jag hade verkligen inte tid att plocka ihop badkläder till idrotten. Men jag var faktiskt med under lektionen och "lyssnade" på genomgångarna. Satt väl egentligen mest och läste men jag fick ju närvaro i alla fall.


När vi slutade frågade läraren om någon ville ha skjuts till Sandby (hon bor där) så jag och Moa åkte med . Tanken var väl först att släppa av oss vid busstationen men hon körde oss ända hem. Tummen upp på det ^^

Onsdag

Det blir lite huller om buller här med dagarna eftersom jag försummar bloggen och sedan en dag får ett ryck och bloggar om allt som hänt men inte i kronologisk ordning.

Så att det går bra i tyskan vet ni redan. 

Och som vanligt kommer jag knappt ihåg vad jag hittat på i skolan. 
Antagligen försökt trycka in fakta som jag bara behöver för att jag just går i skolan. Känns fruktansvärt onödigt att läsa in grejer somjag inte kommer ha någon praktisk användning av.

Och så dunkar vi in en karta över min skola bara för att.
bildlänk

Tisdag - stalldag

Klev upp tidigt men lyckades ändå komma 3 minuter försent till min körlektion. Inte okej!
Som "straff" fick jag köra själv eftersom de andra redan parat ihop sig. Jag var LIVRÄDD när jag stod och skulle göra i ordning Nottingham, den enda hästen som skenat under vår tid på Flyinge..


Men det gick bra! Det var nog den gången där det gått bäst för mig. Rev visserligen lite "koner" men där skyller jag på mina optimistiska tendenser och så är det bra med det.


Jag tänker nog faktiskt be att få köra Nottie nästa gång också, bara för att det gick så bra. 
Jag behöver ju verkligen hitta ett offer att öva upp min säkerhet på och Nottie verkar passa för det endamålet.

Statistik

Tycker det är roligt att kolla min statistik för den går i vågor jämnt med hur mycket jag bloggar.
Alltså borde de flesta som kollar min blogg, hitta hit via facebook eller bloglovin.


Stämmer det?

Tyska

Fick just nån slags betygs-grej på tyskan. 
En lapp med var man ligger. En kunskapskoll helt enkelt.


Det såg bra ut för min del tyckte tydligen läraren så jag är nöjd. Ordförrådet var lite litet men det är ju den del som är lättast att träna upp. Plugga glosor liksom. 


Fuck life

Alternativt jucien som jag råkade hälla i min dator. 
Det blev ju inga större problem men ett par knappar är sega pga klibbet som blev.


Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att anti-klibba mitt tangentbord. 
Tips mottages tacksamt.

Edi 11-12-2

Fick mig en glader överaskning när jag var i stallet i fredags. Annavera orkade inte rida båda hästarna så jag fick ta Edi om jag ville. Så det var att spurta hem för att hämta hjälmen och tillbaka. Blev som att rida lektion för AV. Jag fick rida på en volt med 4 punkter.

Jag skulle böja kroppen på honom men samtidigt ha halsen rak, benen längre in under rumpan och smidig kontakt med munnen. Det är inte så lätt som det låter även om man sitter på en snäll välskolad häst.


Det var svettigt för oss båda haha och han gick fint i slutet. Fint för att vara jag som satt på alltså.

En annan gång. Men erkänn fiiiint matchat?

Fredag

Hörförståelsedelen av tyskaprovet var en besvikelse. Inte för att det gick dåligt utan för att vi inte fick sluta när vi är klara. Det är ju den gyllene regeln när det gäller prov: när man är klar så får man sluta.

Men vi fick titta på film istället. 
Yeay *not*

Torsdag

Skoldagen var ju som den var. Lång. och lång.
Torsdag i ett nötskal helt enkelt. 


Fick efter lite knasigheter skjuts hem från Sandby så slapp vänta på bussen. Var lite trångt för vi var lite många i bilen men jaja. Mat i restaurangen och sedan brumma mot Sjöbo (?) och Rytteriet. Hittade ett par Flyingestrumpor som jag tvunget måste köpa men annars inget sådär. Fanns mycket snyggt där, problemet var bara att prislapparna inte var lika snygga.

Viktoria däremot lyckades hitta ett par stövlar för en 3e:del av priset, bara att en dragkedja gått sönder när kund provat i butiken. Gratulerar till det! Självklart provade jag också dem men de var för långa och definitivt för smala.


Sedan hem och beundra mina strumpor.

Edi och Felise 11-12-01

Vanlig dag i stallet kan jag tänka mig. Kommer inte ihåg nånting speciellt så det borde ju inte vara nått.
Annars borde jag väl komma ihåg det. Right?Bild från när jag var på besök hemma nångång i höstas.

Onsdag

Kommer inte ihåg nånting så det hände nog ingenting viktigt.

Ajuustee. Missade bussen av klantighet så jag hade en halvtimme på mig att skriva ett tyskaprov som de andra hade en och en halv timme till.. 

Sen så hade vi ingen Engelska sista lektionen för läraren var sjuk.

Tisdag - stalldag

Underbara Tisdag!
Började med körning som faktiskt gick riktigt bra. Vi körde ut för första gången. En väldans kort sväng men ändå.
Sedan hade vi Hippologi 1 som för mig innebär städning av vagnsskjul. Efter det var det Mentorssamtal (Kia snackar om sånt som händer typ tävlingar, våra jackor). 

Lunch

Hippologi 3 och fortsätta bygga på mitt stall.

Em. stalltjänst. Fick äran att bada Karmenco.

Hah! Förhållandet mellan kroppen och huvud/hals är lite bättre i verkligheten.

Flyinge - Burlöv - Åkarp

Där har ni mina vistelseorter denna helg.
Började dagen med att städa innan MoP dök upp och sedan pallrade vi oss ut till Brlöv center för att spana julklappar till systrarna och tvinga ur önskningar från Di gamle.


Sedan var det snabba sig till Flyinge för att vara lite hästskötare åt en av kadriljridarna. Hann faktiskt se hela kadriljen och den var maffig! 

Nu blir det en dusch och sedan följer jag med mina föräldrar till Åkarp där de under helgen bor hos vänner till familjen och där snarkar jag inatt. Så Ciao!

RSS 2.0