BloggtävlingTävlingsinlägget ->Lördag

Firade mamma igårkväll vilket betyder att förmiddagen ägnades åt att snygga upp i det Meyer-ska palatset.
Inte min favorit-sysselsättning.


Finns väl inte så mycket att säga om kvällen, bjöds på skratt och god mat, hehe! 
Mamma blev glad för min present och det är ju huvudsaken (a)

Stockholm International Horse Show

Tävlingsinlägget hos DM


Ehehhe, klart man vill vinna detta!
Frågan är bara vem jag isf skulle ta med mig, hehehe...

*TuffTuff*

Har passerat Alvesta och borde vara hemma om lite drygt en timme.


Har åkt från Lund på mitt skolkort och sedan har jag biljett från Osby till nybban.
Edit: Är hemma och har varit det ett tag. 
Tåget blev runt 10min försenat i Emmaboda för vi fick vänta på ett annat tåg och innan det blev vi stående nånstans ett par minuter för tekniska problem. Första gången det hänt mig faktiskt. Lamporna släcktes men jag var typ "guuuh va coolt". Så lättroad är jag.

What goes up is got to fall

Kommer någon ihåg att jag hade mitterminsprov i matte förra fredagen?
Jag tyckte det gick bra ock lyckades beta mig genom ett par tal bara genom jävlar anama och var nöjd med mig själv att jag inte gav upp dem direkt som jag brukar med den typen av tal (aldrig riktigt fattat dem).Fick resultaten idag och det gick inte alls så bra som det kändes, Jag är godkännd men det var ingen stor marginal och jag hade inte mycket poäng. Med andra ord: jag känner mig dålig, trög, korkad och riktigt jävla misslyckad. Jag är ganska depp och ser ingen mening med att fortsätta kursen just nu eller ens gymnasiet, för hur ska jag klara resten av alla jävla mattekurser som jag tyvärr valt om jag inte ens klarar den lätta, repetetionskursen...Drama queen, yes i am. Deal with it sistah (elin)

Going hem, hem!

Eftersom imorgon är sista skoldagen innan höstlovet tar jag ståldraken hem efter 3 nångång.
Sitter just nu och kikar på vilken tid som blir billigast om jag inte tar sista minuten. 


Jag behöver egentligen bara boka biljett från Osby för dit kan jag åka med mitt skolkort men vi har tidigare bokat från lund för att det är lättare och så har jag sluppit klistra in mitt fula kort i busskortet.Men nu får jag la göra det så vi slipper betala mer än vi behöver ;)

Bra gjort Picad!

Vilken läxa gjorde jag för en gångs skull igår? Matten
Vilket ämne är mest hoppackat? Matten
Vilken lektion har vi två av idag? MattenVilka böcker har jag glömt hemma? Matteböckerna

Krafft-seminarium

Skyndade dit direkt från stallet och kom ganska precis efter sex så det var inget konstigt att smita in. Dock kände jag mig lite rolig som gick på ett Krafft-seminarium med min Hippo-jacka. Kraft och Hippo är båda foderleverantörer och alltså konkurenter.

Föreläsningen var gratis och enligt mig verkligen värd att gå på. Den hade nog gett mig ännu mer om jag haft nångon som helst foderlära bakom mig men den var ändå upplagd på ett sånt sätt att man klarade sig utan att kunna särskilt mycket innan.

Självklart var det mycket fokus på deras egna produkter och de marknadsfördes och förklarades genom hela föreläsningen. Men något som förvånade mig var att hon la så mycket vikt vid att man ska kolla upp höets näringsvärden och även hygienvärden genom att skicka prover på analys. Rent krast borde ju försäljare vilja att man ska handla så mycket av dem som möjligt och foder är ju inget undantag.Men sammanfattningsvis
, ett bra seminarie med info. Och att de bjöd på smörgåstårta i pausen gjorde ju inget sämre, haha!

Edi och Felise 11-10-26

Började mocka och var nästan klar med Felise´s box när Av kom och sa att hon tänkt rida Edi vid 5 så hon skulle hinna det innan hennes lektion med Felise vid 7. Så jag mockade en stund till och började sedan fixa Edi medan AV var hemma och hämtade sin hund (hon kom direkt från skolan). 

När Annavera ridit iväg med Edi mockade jag klart hos Felise och tömde kärran. Gjorde i ordning kraftfoder till dem och fyllde på vatten. Skrev vad jag gjort i en bok och skyndade bort mot Aulan på Flyinge för ett seminarium ( separat inlägg). 


Jag försöker snabba upp så jag ska hinna fixa påsar, havre och mocka under en timme för då hinner jag ju äta med de andra men än så länge tar det lite mer än så! Gör jag bara det så sparar det oerhört mycket tid för AV samtidigt som jag känner att jag får bättre struktur på mitt liv när jag har mer att göra efter skolan.


Lyckades även skrämma Moa när hon stod och packade hö, tyvärr så hann Isabelle se mig innan jag hann skrämma henne med men så är det, man kan inte få allt.

Stallet (igår)

Cheesus jag har ju glömt berätta om gårdagen i Flyinges stallar.

Körlektion först på morgonen där vi började med att para ihop oss och göra i ordning en häst per par/trio.
Tog sedan in hästarna i Wallenbergshallen där vi redan ställt in vagnarna medan den andra borstade.

Ronja och jag hade en häst som heter Isur. En väldigt trevlig hästaputte som gjorde det han skulle och stod still resten av tiden. Fredrik (körläraren) använde honom som offer när han visade hur vi skulle spänna för vagnen och Isur tog inte ett steg han inte skulle. Däremot smygnafsar han när man står vid huvudet den muppen.


Att spänna för var inte alls så svårt som det ser ut att vara. Inte sela heller egentligen även om det är jobbigt att hålla koll på alla remmar hit och dit. Sen när alla fixat det fick vi hoppa upp och köra några varv var. Visserligen bara i skritt men WOW vad häftigt det kändes. Man känner sig lite ur kontroll när man sitter bakom istället för på hästen men det kommer man nog över snart, bara man gör det några gånger.

Längtar järnet till nästnästa tisdag då vi har körlektion igen och då ska vi ev få trava...

Halloween

Har suttit hela morgonen (hehe) och kollat halloween-grejer. 


Inte maskeraddräkter och sånt tråk utan mer halloween-pynt och halloween-käk.

Så jääävla pepp på en överfixad heloween-fest nånstans. Nån har några yngre barn att låna ut så man får en anledning att ordna en, jag vill göra pynt och baka läskig kakor.


Bildlänk -  mumien
Bildlänk - "katt"godiset
Bildlänk - lampan


Nära döden

Ja Ove låg fasen inte bra till igår. 

Jag vet inte varför men seg var han. Han var så seg att jag inte ens vet vad jag ska jämföra honom med för att ni ska förstå. Det gick inte att surfa på internet, det gick inte att lyssna på musik, det gick inte ens att titta på film vilket innebär att det verkligen var Ove och inte internet som dummade sig.Så hade jag haft en annan fungerande dator hade nog Ove fått sig en flygtur genom takfönstret men nu hann jag ju starta om honom innan det gick så långt. Men med de svordommar jag drog för honom hade han nog en nära-döden-upplevelse igår...

Edi och Felise 11-10-24

Skyndade dit efter skolan och tänkte vara snabb och bara fixa mockning + mat så skulle jag hinna äta vid 5. Ägaren skulle ju ändå dit på kvällen å rida så tar jag bara det största sparar det ju mycket tid för henne. 
Halvvägs genom mockningen får jag dock ett sms med frågan om jag kan fixa allt för ägaren kommer bli kvar i skolan länge. Så där sprack den planen, haha!

Så jag tar det lugnt, mockar klart, fixar påsar+ havrehinkar. Ryktar hästarna, smörjer och rengör alla sår. Det tog sin lilla tid för jag fastna hela tiden och prata med de andra i stallet. Mitt dåliga, lätretliga humör är som bortblåst från det att jag kliver innanför stalldörren.


Fortfarande på bra humör tar jag mig sen hemåt där internatarna glömt ta matlåda, inte bara till mig utan till 3 andra också. Så det fick bli makaroner och köttbullar men lika glad för det var jag.

Gårdagen 11-20-24

Försov mig och missade kvart-över-sju-bussen. Vaknade istället vid åtta så fick ta den kvart över åtta. Vi hade prov på morgonen vilket hade kunnat bli jädrigt jobbigt men eftersom det var uppdelat i två delar och vi hade den första (lätta) delen på morgonen  - rast - sedan nästa del och jag hann dit i slutet av första delen hann jag göra den och ändå hinna ha rast innan del två.


Klassen hade fått resultaten på två mindre inlämningar i svenskan och tja, läraren var inte så populär efter det. Vi fick dem genom it´s learning( webbaserat info-/inlämnings-/läx-program ) och det konstaterades snabbt att nästan ingen fått sitt referat godkännt. Bokrecensionen däremot ( lite större uppgift ) hade det gått mycket bättre med. 

Nu när jag tänker efter så kan jag inte komma ihåg nån som fick sitt referat godkännt?
Var de nån som fick det godkänt?


Huvudvärken var ett faktum som alltid på måndagseftermiddagarna vilket gjorde mig ytterst lättretad. Så då är det bara för andra att hålla sig undan och akta vad de säger (vilket ingen gör :@)


Haha, nae men jag vill minnas att jag hade en ganska bra dag ändå.

Imorgon

ska jag uppdatera om vad jag gjort idag.
Har varit hos hästarna iaf och i skolan

Lyckad chey?

Vad jag borde gjort:

* Plugga till provet imon.
* Plockat upp på mitt rum, hej vertikal garderob
* Tvättat
* Strukit 
* Cyklat till sandby och handlat


Vad jag har gjort:

* Tittat på film
* Läst
* Käkat kakorna som blev över sen matteprovet
* Tittat på film
* Käkat kakor
* Läst


Hur många av borde- och faktiskt-gjort matchade? 

Jag får det till noll.

Edi 22 okt. 2011

Mockade åt Felise idag och så mockade Av åt Edi, jag gjorde några av höpåsarna och några av foderhinkarna och så gjorde Annavera de andra efter att vi ridit (går ju inte göra lunchen tillimon innan de fått lunchen idag). Sedan plockade vi in hästarna och borstade.

Red ut en lång runda idag, långt ut åt tjosan delvis på terrängbanan och på småvägar, sedan förbi granelundshallen, red genom allén och på galoppbanan, genom hastings och sedan hem. Gick finfint även om jag fortfarande har problem med att hantera alla tyglarna. Det blir två "snören" i varje hand eftersom han rids med graman ute och det är jag verkligen inte van vid att rida med, för att göra det ännu bättre ska jag ju helst inte heller sitta och hålla bara i gramanen utan den ska hänga löst och bara användas om han sticker. Mest skritt idag men även trav och en galopp på galoppbanan. Sötnöten skötte sig fint idag!


Jag upptäckte ett sår på insidan av frambenet när jag borstade av honom efter ridningen, nästan ända uppe vid bogen som jag tvättade av. Det är andra såret jag upptäcker som inte ägaren hunnit se. Båda såren är på Edi som dessutom just nu sätts igångefter en griffelbandsskada. Dock verkade han inte störas av det nya såret alls utan ville bara fortsätta mumsa på sitt hö.


Btw så frågade jag Annavera om det var okej om jag la ut bilder på hennes hästar här. Edi var det inga problem att läga ut men Felise äger hon ju inte så där kunde hon väl egentligen inte svara dock tyckte väl hon det kunde vara okej sålänge det inte var allt för osmickrande bilder på dem, haha!

Så jag kanske kan få Isabelle eller Moa att ta lite snabba porträttbilder nån dag så får ni i allafall ett hum om hur dem ser ut. Låter det bra?

Mot Stall Smedjan

Eller kanske inte riktigt än. Ska hitta nått att tugga på och småfixa lite hemma först.


Idag blir det en uteritt med Annavera och jag är faktiskt nervös, det blir lite som en provridning igen då jag förra gången bara skrittade fram Edi medan hon longerade och inte kunde kunde kolla mig hela tiden. Hoppas det går bra och att han inte får för sig att hitta på några dumheter.


Annars blir det väl en tripp in mot civilisationen i eftermiddag. Måste bland annat handla mat och kika på present till muttie som fyller år om cirkus två veckor.

Stallet

Har mockat och fixat åt Edi och Felise. När jag var klar med allting som jag kunde fixa med så väntade jag att Moa skulle bli klar med sin pålle och det mina vänner tog en jädra tid.


Har varit i stallet i cirka 3h och då har jag inte ens ridit utan gjort i pincip allt annat än just det. Har dock gjort i princip allt utom just det men ändå, jag måste börja speeda på lite men fortfarande vara lika noggrann.Enligt en av mina lärare i Hippologi 1 ska det ta 5-10 min att mocka en box, max 15 och det om det är en spånbox. Kan säga att det tar lite mer tid än så för mig...Kan verka tråkigt att jag inte rider så mycket men det är faktiskt väldigt avslappnande att bara vara där roch göra något man kan och kan BRA! Tillskillnad från i skolan där matten och svenskan alltid finns i ett hörn i skallen som ett stort svart orosmoln. Matteprov och sen chillidill

Började skoldagen med mitterminsprov i matte 1c vilket suger rööv.
Hade bunkrat upp med en massa gott men det hjälpte inte överdrivet mycket.
Men ett E eller ett C borde jag ha knappat ihop.

Resten av dagen har varit chill däremot, Boel bort så där hade vi självstudier och tyskaläraren var också borta så där hade vi helt enkelt ingen lektion. Wunderbar!


Jag och Michelle tog bussen ut till Nova efter vid slutat men klantig som jag är glömde jag plånboken hemma på morgonen så inga hörlurar idag heller. Kollade runt en stund och tog sedan in till Lund och sen hem.I´m so happy, i´m so glad

Jag har way efter alla andra (typ) hittat medryttarhäst! 
Eller egentligen är det väl mer sköthästar men jag hoppas att jag kommer få rida lite mer när hon mer vet vad jag är för en mupp. Det är två hästar det gäller, Edi: en 13årig valack tävlad upp till Msv i dressyr och Elise: en 6åring som tillhör Annaveras arbetsgivare. 

Det kommer mest gälla att fixa med hästarna i stallet och typ skritta fram/av. Det sa hon redan från början att hon behöver egentligen inte någon som trimmar hästarna för det fixar hon själv utan mer liksom avlastning. Men med min ringa erfarenhet av att hålla tävlingshästar i trimm känns det ganska okej.


Jag är så glad för min skull!

Körlektion och stallet so far

Körlektion med häst och inte med bil alltså. Vi gick igenom hur man selar en häst och tittade sedan på lite grejer som rör körning. Bland annat paradselarna som används vid kungligt besök...

Vi körde ingenting denna gången men nästa gång ska vi själva få försökaosspå att sela och ev köra om vi hinner. Hade först teori i stallet med genomgång på visitation och sånt samt lunch stalltjänst som i stort är att lunchfodra och byta hästar i hagarna. Men eftersom jag glömt mina vantar fick jag turas om att låna Elsas när jag tog in hästar och hon fodrade. De är väldigt noga med att man alltid ska ha vantar när man leder hästar.Obs
: Inlägget skulle kommit upp igår men Ove somnade... ZZzzzZZz.
Så ni får det idag.

Dagens vill ha / Hiss


De här brallorna tycker jag är mucho-fina och skulle gärna få införlivas i min garderob.
Dock i en annan färg tror jag. Främsta anledningen (förutom att de är snygga) till att jag vill ha dem är ju att de inte har kardborreknäppning nere vid anklarna utan det är strech.

Jag gillar´t

Man måste ju bara älska att vi bara var två internatare som dök upp i tid till första lektionen idag. Jag var den enda från min klass på bussen för Bella hade sovit hemma(bor på internatet och i malmö) så jag började fundera påom det var studiedag eller nått idag.

Så idag försov sig 7 av 9 stycken på internatet och jag var inte en av dem!

Jag bara älskar´t

Hiss/ Diss

MYEES mina damer och herrar det blir både hiss och diss för det höstigaste plagger ever made...
VÄSTEN

DISS

Jag gillar inte västar som är för puffiga och tjocka för i de flesta fall se den som har den tjock ut ävn om man egentligen vet att personen definitivt inte ser ut så egentligen.
Kollade Kingslands västar lite snabbt och hittade väl egentligen inte någon som var right på vad jag menar.HISS


Vad jag däremot tycker är sjuuuuuuuukt snyggt är halvtunna/tunna västar. Lite puffiga men inte överdrivet mycket, ganska lagom helt enkelt.Den här är helt underbart snygg och skulle lätt få en hedersplats i min garderob om jag haft pengar!

Söndag

Bloggar jävligt dåligt nuförtiden men om jag ska vara ärlig har jag varit lite nere den senaste tiden och blogga är ju inte första man tänker på då right? Men nu när jag är nästan uträtad igen kommer jag väl kanske igång igen.

Har försökt skriva ihop en bokrecension hela dagen faktiskt men lyckats ganska dåligt då jag är sååååå omotiverad när det gäller svenskan så jag har varit ganska lätt distraherad. 

Nemen ojsan nu tittar jag visst på NCIS
och nu blev det facebook
och vips så sitter man och kollar bloglovin.


Har man väl börjat kolla bloggar, ja då är det svårt att sluta innan man läst allt som finns att läsa.
Men jag fick ihop en hel text om än bristfällig. Så nu ska matilda läsa igenom den och lämna lite( läs: mycket) jag kan snygga till!

See Yaa

Tävling hos LamiaMichelle
Länk till inlägget->

TävlarLänk till inlägget->

Plötsligt händer det

Plötsligt änder det något och hela din värld faller ihop. 
Det behöver inte vara nått stort och om du tittar på det utifrån skulle antagligen skratt åt dig själv. Men när du ser det från in point of view är det förödande. Jorden slutar snurra, månen kraschar i antarktis och solen sltar lysa. Allt du vill göra är att fly. 

Men du kan inte fly för även om din värld just gick under, så snurrar det fortfarande för folket i din omgivning och det de inte vet om dig kan de inte använda emot dig så du håller hakan högt och låtsas som ingenting. Men du vet, du vet så jävla väl. Att ingenting är som det ska. För din värld föll just ihop.

Duktig kicka

Har pluggat som en bäver nu större delen av kvällen till jag gjorde misstaget att sätta mig och snacka med Isabelle ( har jag väl börjat tar det aldrig slut...) men huvudsaken är att jag känner mig ganska redo för imorgon så jag belönar mig själv med första avsnittet av NCIS season 1.


La familia förstår vad jag menar om jag säger kalas-listan på spotify och vad det innebär. Har haft det som pluggmusik ikväll och på den finns det allt från magnum bonom till cascada och Vikingarna. Väldigt blandat alltså.
Inte riktigt min vanliga musiksmak men funkar som pluggmusik.

Pluggilugga

Skulle mycket hellre göra något annat än att plugga men jag har ju mitterminsprov i tyska imorgon så nae det funkar inte riktigt. Vet inte ens allt man ska plugga på och har inte alla anteckningar Men jag pluggar det jag vet/kan så får det gåsom det går.

Ingenting

Ingen uppdatering de senaste dagarna. 
Min sol försvann så jag har inget roligt att skriva om.
Har dock tittat på tre Transformers-filmer det sensate dygnet. Och nån mer film får det nog bli idag. Vet inte dock inte vilken än.

Wakey Wakey

Jag vet inte hur jag lyckades men i alla fall så vaknade jag vid 7 och bussen går ju vid kvart över 7 så det blev ju lite ont om tid. Men jag hann ändå fixa allt till internatarnas förvåning. Hann till och med äta lite.

Man har ju skillZ. Eller har man fått mycket träning i typ 8an...
Okej det är nog träning faktiskt. Försov mig ju ett par gånger sådär

Skitdag

Trött som ett as på morgonen,
Nästan inget frukostbröd kvar,
River upp ett hål i brallorna när jag ska av bussen (hur lyckas man?),
Illamående när jag hoppar av bussen,
Huvudverk pendlande under dagen.
Skolfoto EFTER skolan,
Kan inte gå hem pga skolfotot.


Låter det som en bra dag? Magica de Hex och skoldagen

Nu tänker ni antagligen på en figur i kalle anka men nää, tänk om, tänk rätt. 
Tänkte ni på en av flyinges gymnasiehästar så ja då tänkte ni rätt från början men annars inte.

Så här såg min dag ut i stallet:

Morgonstalltjänst vid 7, mocka
teorilektion, hjälperna
ridlektion, uppföljning på teorin typ
lunch
Hippologi 3, titta på breeders xD

Sista lektionen där, det är ju fan helniice att läraren istället för att hålla lektion låter oss kolla på tävlingar. Vi fick också band så vi inte kommer behöva betala inträde på hela veckan :) Ibland är det sjukt nice att gå på gymnasiet.

Red som ni kanske fattar Magica under lektionen. Gick riktigt bra tycker jag. M är ingen jobbig häst att rida men för att få en riktigt fin krävs en stadig hand vilket jag absolut inte har. Men nått som är bra är att på henne märks det direkt när hon tycker du är stadig. Tjabbade i skritten, gjorde rätt när jag gjorde rätt i traven och var finfin i galoppen. Höll faktiskt på att galoppera mig ur sadeln i början. Hon galopperade så genom ryggen och det är jag inte van vid. Tänk dig hästen som en upp-å-nervänd ostbåge så fattar du känslan...
Men jag tycker det gick riktigt bra s tummen upp på det.

Dunder 3/10 2011

Det var en ganska seg herre jag satt upp på idag. Tog ändå en långtur även om den mest gick i skritt med inslag av trav och galopp. Ponken vilade igår så han borde ju inte vara så trött idag. Han hade heller ingen feber (tempar alltid innan ridning) så han var ju inte sjuk.


Hoppade på vägen hem, eller ja vi försökte hoppa och då vaknade han till bra men det var bara det att den som hoppat senast inte plockat upp när hästen mosat "hindrerna" så hoppstigen såg ut som ett plockepinn. Men om allt klaffar nu så ska dunder få följa med upp till ridskolan och hoppa på gräsbanan där. Måste dock kolla så det är okej och så måste vi fixa transport.
Vet inte om det blir jag eller erika som hoppar isf, kan bli så att båda hoppar honom en stund. Men det är en heldel som ska kollas innan dess och dessutom blir det i så fall vecka 44, under höstlovet så jag måste kolla mer vad som händer under den veckan innan jag kan säga något bestämt.


Hur eller hur så var Dunder svettig när jag kom tillbaka, svampade honom, gav honom mat och släppte ut han. Hann även med att snacka med stallägaren under tiden jag gjorde ordning honom innan ridturen och lite efter. Var bjuden in på fika men jag hade lite att stå i hemma så jag tacka nej. Ridturen var väl kanske inte våran bästa men det var en trevlig stund  i stallet i alla fall.Mot Dunder

Det är ungefär 6 veckor sedan jag senast var ute hos mitt favoritmonster. Fan jag har saknat honom!
Har inte riktigt bestämt vart jag ska rida idag men nånstans i skogen haha! Han går i princip bara att rida i skogen liksom..

Lutar åt en tur på andra sidan ån och sandvägarna där. Kanske rida lite vilse, på Dunder är det faktiskt ganska kul å vara halt om halvt vilse för man vet att han alltid hittar hem. Han håller alltid koll på åt vilket håll maten finns ;)
If tomorrow never comes...

... så vet ni i alla fall vad jag hade tänkt göra.

Hade tänkt låna mig en Dunder och ta en riktigt lång mystur i skogen. Tyvärr jobbar Erika så jag hinner inte prata med henne eftersom jag ska dit på förmiddagen men när jag kommer hem på Höstlovet så hade jag tänkt be att få låna odjuret igen så får snacka då :) Jag har alltid varit nyfiken men nu har det väl trissats lite, antagligen för att det blir så mycket svårare att hålla koll när man befinner sig 25 mil bort.


Favoritbild på mitt favoritmonster!

Sen så ska jag ju då såklart åka hem med. !8.13 går mitt tåg till Alvesta där jag får byta mot Lund. I Lund får jag en Härlig timme tror jag innan min buss går till Södra Sandby och till sist Flyinge. Avskyr verkligen närjag måste byta tåg, känns alltid som om jag kommer hoppa på fel tåg och hamna helt å fanders. Nu kan jag ju inte minnas att jag någonsin gjort det eftersom jag hellre frågar nån random än hoppar på ett tågovetandes men ändå!


Bilden är plockad från www.nykopingsbloggen.se

Ikea, Eken och Mandyyyy

Brummade imorse in till Ikea i kalmar med mutti och elin. Blev inte lika mycket handlat som jag hade tänkt, främst för att jag hela tiden glömmer vad jag egentligen behöver.

Men lite smått och gottfrån ikea blev det i alla fall:


Galgar
Blomma
Blomkruka
Gardiner
Filt
Stekpanna
Trägaffel/sked/spade
Matlådor

Och sen en vit skjorta och strumpor på HM (modehuset).

Kom hem, snyggade till mig och cyklade upp till Viktoriapå mammaslilla cykel. Antingen är den cykeln sne eller så är fasen jag sne. Eller asså att mina vanliga hoj är sne och så har jag vant mig och blivit sne.

Käkade kebab medan de Eken och Mandyyy delade en pizza. Satt å snacka med Mandy en stund innan hennes pojk kom och sedan mina vänner, drog jag hem och somnade i soffan. Svintrött helt enkelt.


Gårdagen

Var muchos trevlig. Startade upp med ett besök i morbrors butik, fortsatte med möte i stallet för de som vill gå med i bus och avslutade med kalas för mosters man Anders.Var väldigt trött igår när vi kom och då var det inte ens särskilt sent, kanske är för att jag vaknar till senast 7 varje morgon och inte sover ut så ofta längre. Eller ja, när jag väl sover ut. Då sover jag ut
Dagen

Har under dagen hunnit med en tripp upp till morbrors butik och en svängom på stan.
Senare blir det först möte i risse, kalasande hos mia&anders och sist av allt lek med emma.
I den ordningen blir det men tiden är jag inte riktigt haj på än. Måste ju prata med emmsan om när hon vill mötas.

Uppdaterar nog en gång till ikväll. Adios Amigos!

RSS 2.0