Världens bästa present!

Införskaffade en liten present till Björken igår i utflyttningspresent. Pojken har berättat att han aldrig ätit Nutella och när han sa det tappade inte bara jag - utan flertalet internatare hakorna bokstavligt talat.


Så jag köpte helt enkelt pojken en burk och slog in i finfint papper (tidningspapper) och parkerade utanför hans dörr innan jag drog till skolan.


Höjden av lathet?

Jag är sålat att jag väntar 20minuter så att jag slipper gå hem. Ingen i la familia kan hämta mig och jag vill inte gå så då ska jag ta bussen hem!


Det blir nog första gången jag åker buss endast 2 km, har faktiskt hela 4km till södra Sandby. 
Varför jag vägrar gå en sträcka som jag lätt kunde ha gått?

Min väska väger apa! Och kassen med ridgrejer likaså. Jag lekte optimist i Lund och gick från Polhem till stationen och fysatan vad det var jobbigt! Det var dessutom krångligt att kånka runt på väskan inne på Subway och Ica (man måste ju ha godis när man åker tåg).Just precis nu funderar jag bara på vad det egentligen kostar att åka inom Nybro, det är ju liksom inget jag gör i valiga fall...

Lite panik?

... när jag tror jag sitter på ett direkt tåg hem och jag helt plötsligt hör att det är slutstation i växjö.
HejHej panik och lite mer panik.

Trodde jag skulle bli fast i Växjö för evinerlig tid och aldrig mer få återse min kära klass.

Men så blev det inte. Efter en stund på stationen i Växjö kom det ett tåg som gick mot just det - Nybro. Det råkade dessutom vara det tåg nummer som stod på min biljett. Så hem kommer jag.

Jag tror att jag egentligen skulle ha bytt till tåget jag nu sitter på redan i Alvesta men jag har aldrig tidigare behövt byta där trots att det står på biljetten. De brukar bara byta personal på tåget och vips så har vi ett helt annat tåg. Så ja, jag fick lite panik när jag trodde jag hade klantat till det och missat rätt tåg till och med redan i Lund. Fråga mig inte varför jag skulle ha kunnat ta fel i Lund men ändå kommit så långt. DEt är inte logiskt jag vetmen dte var så jag tänkte.

Tur att traumat är snart över, mitt nästa problem blir att ta sig från stationen i Nybro och hem. Mami och Papi jobbar så antingen åker jag buss eller tigger jag skjuts av någon, kanske en snäll liten syster om hon inte jobbar.

Åker hem hem

Åker man hem, ja då åker man hem till internatet men åker man "hem HEM" ja då åker man hem på riktigt, hem till Småland, Älgar, Kroppkakor. Allt det där som är riktiga hem och inte internat-hem. 


Sikken mjukis man blivit.


Och det lär märkas mer när man kommer närmre hem, förra gången satt jag och lipade av glädje efter att vi lämnat Växjö. Till med en liten försening i Emmaboda kändes nostalgiskt. Härligt känns det i alla fall att veta att nu rör vi oss hemåt. 
Till hem hem.

Sista lektionen

Nu är det bara kemi kvar och sedan ÅKER JAG HEM!

Har tagit ledig från tyskan (halleluja) och tillfälligt bytt labbgrupp s jag är i den tidiga.
Underbart.

Krångel

KrångelKrångelKrångel

Det är polhemskolan i ett nötskal.


Hade ju tänkt åka hem på fredag och iom hur vårt schema är lagt kan jag få så jag slutar vid ett bara jag byter labbgrupp tillfälligt och hoppar tyskan (ja vet, tyskan krabbar och så vill jag hoppa den, smart). Så jag pratar med tyskaläraren som säger att det är okej med henne men jag måste snacka med mina mentorer.

Så efter matten så snackar jag med Jonas som då säger att jag egentligen behöver få en ledighetsansökan påskriven. Men det är ju väldigt omsmidigt för mig att skicka hem lappen och mamma kommer inte in på skolans webb-grej (mitt konto) så hon kan inte skriva ut lappen och skicka in den. 


Så nu lutar det åt att jag får ta med en lapp hem och lämna in den i efterhand vilket skulle funka bra för mig eftersom jag ska åka hem men som kan bli problem för skolan ifall jag inte gör det och får en signatur.

Paniktyska

Åååh vad jag avskyr tyskalektionerna! 
Det känns verkligen som att jag inte fattar någonting och allt blir bara pannkaka.


Vafan har hänt liksom, jag har ju alltid varit bra på tyska men nu har jag ångest inför i princip varje lektion.
Vill inte ha tyska :( Helst skulle jag vilja börja om på Tyska steg ett men det får jag ju inte.

Och att det går dåligt har ingenting med att jag inte gör mina läxor ordentligt som mina systrar komma whina över om jag pratar med någon av dem. Det går skit även när jag verkligen pluggat innan.

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN
Hata tyska -.-

Borta

Har just råkat tappat bort en av internatarna. Skawwy

Nää nu dök hon upp igen

Sitter i skolan

Yesyes, sitter på biologilektion och saknar mina friends back home. Men till alla er som mot förmodan saknar mig kanske jag kan ta mig hem i helgen. Har ju studiedag på måndag så då får jag ju liksom en extra dag hemma...


Dock är det inte spikat, har liksom inte nämt för mami att jag vill komma hem en sväng.
Kanske skulle passa på att fixa det, Tessan sa igår att jag kunde få ladda mobilerna under skoldagen med hennes laddare. Assummm!


Har kollat i receptionen på skolan och de har inte fått in nån kabel så då har nog någon, om de hittat den, snattat den. Men jag tänkte i alla fall höra med matteläraren ifall han sett den men inte lagt in den i receptionen.

Uppmärksamhet

Såg bild på fb med tillhörande text i stil med att jag söker inte uppmärksamhet och jag bara vah? Från my point of view är det uppbart att h*n som lagt upp den vill ha uppmärksamhet. Varför lägger man annars ut en bild någonstans?
Varför fixar sig miljontals ungdomar varje morgon om de nu inte vill ha uppmärksamhet?
Varför målar jag mönster på min kropp med whiteboard- pennor eller går med väldigt urringade tröjor om jag inte vill ha uppmärksamhet?

Jag älskar uppmärksamhet och vill chocka lite. Uppmärksamhet kommer i olika former och alla söker den, oavsett om de vill kännas vid den eller inte. 

Ett helt underbart moment av uppmärksamhet var när jag hade mitt väldigt urringade linne och hoppar av bussen i Flyinge efter skolan. Det går en trea precis framför mig och när hon vänder sig om för att säga nånting till en kompis ser hon min urringning och nästan bokstavligt tappar hakan innan hon snabbt anlägger ett pokerface. Minen var verkligen obetalbar och ett asgarv bubblade under ytan på mig. Staffan om gick bakom mig däremot fattade ingenting, men han såg nog inte minen och gjorde kopplingen. Och hur förklarar man en min?


Men för att återgå till saken ser jag inget fel i att söka uppmärksamhet, vad jag däremot stör mig på är när folk i allmänhet vill förneka det. Jag söker uppmärksamhet och jag är väl inte stolt över det men jag känns vid det för thats how i roll.

Funktionär

Satt som dataknapprare under FEI Prix St.Georges. Fyfasen så kallt det var! Satt med vanliga kläder liksom i ridhuset,helt still och tryckte på första en siffra och sedan enter. Så jag frös rätt hårt. Det bästa med att sitta med domarna är nog ändå att det kommer folk med fika tilldig och du behöver inte vänta på lunchen utan prioriteras, hehe.

Under FEI Grand Prix Kür sprang jag dock med protokoll så där hann jag inte se särskilt mycket. Under tiden jag hämtade protokoll hos Bo Jenå(!) hann Elsa med att hämta hos de tre domare vid kortsidan och ibland även en fjärde på andra långsidan. 


Satt även som dataknapprare under Finalen i SM lagdressyr där tio ryttare red en FEI Pris St. Georges och de sista fem red FEI Intermédiaire I. I den klassen var domaren jag satt hos från danmark men jag hade lättare att höra hennes siffror än den domaren som jag knapprade för i första klassen. Hon talade mycket tydligare, antagligen just för att hon pratade danska så skrivaren skulle förstå vad hon sa. Det var en härlig blandning av danska, svenska och engelska vid vårt bord.

IKEA

Ronnie och jag förundras över IKEAs namn på olika saker. 
Garvar gutt åt namn som Knubbig bordslampa och Jättefin kruka.Annars så pillar jag med en inköpslista där. Vi är några som vill åka dit typ nästa helg och då är det ju bra o man vet vad det är man behöver. Och så behöver jag veta ungefär vad det kommer gå loss på så jag kan försöka avkräva mutti det.

Tomorrow...

...blir det en omgång funktionärande till.
Ska vara där under hela dagen och det kommer blir jobbigt men kul.
Har gått så mycket idag att båda strumporna har stora hål vid hälen. Känns som om jag måste köpa en omgång strumpor snart, de går åt som smör i solsken. Tillbaka till saken: 
Funktionär. Imorgon. Flyinge. Lag-SM i Dressyr. Kändisar. FINA HÄSTAR!

Duktig kicka

Thats me!

Var för en stund sedan ute hos Connyponny och mockade. 
För er som inte vet ärConny min kusins pålle men nu har hon och moster åkt hem över helgen så då är jag katt- och ponnyvakt. Har även slängt in kvällshöet till alla pållarna där.
Funktionär

Har då idag varit funktionär på lag -SM i Dressyr som har gått på Flyinge idag.

Började dagen med att hämta protokoll hos de olika domarna, kontrollera dem upp hos speakern och sedan ta ner dem till sekreteriatet.  Eller egentligen så hämtade jag dem och så fixade en annan tjej med kopiering och kontroll. Men sedan gick hon och då fick jag sköta de själv vilket var kaos och sedan kom Isabelle och hjälpte mig.

Var ungefär halva andra klassen vid insläppet men fick sedan ansluta till protokollspringandet/kontrollerandet för där behövde man vara två vilket man inte behövde vid insläppet. Så större delen av dagen har jag ju sprungit med papper hit och dit.

Fatta bra motion, synd att mobilen var död. Har ju annars stegräknare i den...


En allvarlig fundering

Jag funderar på om jag verkligen vill gå kvar på den här linjen.

Hade jag bara haft nån backup-plan hade jag kanske mer seriöst övervägt att hoppa av men när jag nu inte har det kan jag inte mer än vilja springa härifrån och aldrig se tillbaka. Jag hade ju tänkt att jag skulle hålla ut åtminstonde ett år och sedan försöka komma in på Strömsholm istället ( samhäll/häst) men vad gör jag om det inte går? Och hur ska jag klara mig tills dess?

Det är inte boendet, det är inte stallet, det är inte klassen och folket utan det är lektionerna och lärarna som inte funkar för mig. Men mest tror jag det är så att jag inte funkar med det här. Jag är inte ens säker på att jag funkar med gymnasium över huvudtaget.


Lång, dålig text men förhoppningsvis kanske nån vill bolla ideér med mig. Elin, Jenny och mamma är uteslutna. J&M vill jag just nu inte ens höra vad ni tycker. Mobilerna är förövrigt döda för jag har tappat min usbkabel/laddarw, troligtvis i skolan. Ska maila några lärare sen ifall någon har hittat och lämnat in den.

Funderar...

... på varför i hela friden folk vill titta på idol nu när det är dags för slutauditions.
det roliga är ju att se de som inte kan sjunga men tror att de kan.

... på varför jag har ont i magen. Bara jag inte fått maginfluensa eller något annat mys.


... på varför jag inte fått nån info om när, var och hur detblir imorgon. När jag ska varadär, vart vi ska samlas och vad som blir min uppgift. Ska ju vara funktionär på lag-SM i dressyr så de åtminstonde de två första kunde vara trevligt att veta...Får fundera vidare sedan. Nu ska jag dricka te

Stuvade makaroner, köttbullar och bearnaisesås

Låter det som en bra mix eller?
Ae vi får hoppas på det för det är vad jag lagar til middag idag. 


Sen så kan jag glatt meddela att det här är första helgen där jag INTE lever på lax och potatispytt.
Påpekade detta för ågra av internatarna och se så lyckliga de blev.

Ronnie pep av lycka och gav mig en kram. 
Det har blivit lite av ett skämt faktiskt. Att jag under 5 veckor ätit precis samma sak varje helg. Om man bortser från den helgen jag var hemma då förstås.

segar

Jag segar, skolans internet segar. Alla segar, allt segar.


Seegt som fan alltså

Skrivet av Ebba Olsson

Jag är sjukt trött på att behöva sitta vaken mitt på nätterna för att kunna se sändningen från EM finalen i dressyr. Jag är trött på att jag inte får se Rolf Göran Bengtsson ta EM guld. Jag är trött på att inte kunna se den enda hästsport som sänds eftersom att det sänds mitt i natten. Jag och alla andra som rider och håller på med hästar har väl lika stor rätt att se på våra sporter och nationshjältar som alla andra i mellanmjölks sverige. Om SVT skyller på dåliga tittatsiffror kan dom slänga sig i väggen. I vintras var det fler som kollade på sammandraget från Globen än som kollade på tour de ski. Det säger ganska mycket. Pinsamt att Svt inte sänder mer än TV4. Pinsamt att Annika Lanz kallar Roffe för ”Lars Göran Bengtsson” genom den hela 3 minuter långa intervjun. Pinsamt Sverige. Ännu mer pinsamt är att ingen av mina hästintresserade vänner viste om att vi hade OS silver i hästhoppning. Eller att det ens pågick VM. Kallas det allmänbildning? Isåfall är det fel på studieplanen i idrott. Eller barn kanske inte ska veta något om Sveriges tredje största sport. Men de ska allt veta en massa om orientering och allt annat billigt tjaffs.

Jag är trött på detta och nu vill jag sjutton ha hästsport i media! Bjud in alla ni känner och sprid. Svårare är det inte. Svt ska få se på tittarsiffror.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000390970459#!/groups/117152531723862/
flunked

har ju dubbla mattelektioner idag och fick mitt provresultatunder den andra.


var deffinitivt inte godkänd på det provet så även om vi har lämnat det kapitlet bakom oss så ska jag ändå försöka få in det i skallen. tyckte det kändes, inte bra men okej när jag gjorde provet och sen får man höra det här. läraren kunde inte hellerriktigt sätta fingret på vad det är jag missat utan det var typ lite här och där vilket känns rent ut sagt förjävligt . 

Men
potenser kunde han i alla fall säga var särskilt svagt så där får jag väl lägga lite tid på nu. vet bara inte hur jag ska öva upp det. får googla, finns ju en massa skolsidor som lägger upp övningar jag kan snoka rätt på.


Så idag går jag under namnet Emo-olga och hoppas på att folk låter mig vara deppig att komma med en  massa jävla, hur mår du fastän de inte bryr sig och annat skenheligt skitsnack.

i skolan

kom just på att nu när jag har en dator med mig hela tiden( vi får inte lämna dem i skåpen) så kan jag ju blogga HELA tiden. jag kommer bli den nya kissie. 

Eller jag lär ju inte blogga hela tiden, måste ju liksom ha nånting att blogga om men i alla fall. jag kan blogga konstant ifall jag vill.

By the way så har jag matte nu så jag borde kan jobba trots att jag faktiskt fattar vad vi håller på just nu och kan ta det ganska chill.

Stalljour

Har haft sovmorgon på Tisdagar de närmsta veckorna men nae, nu är det slut med det. Har morgonstalltjänst och börjar då vid 7 och inte 8 som jag gjort innan. Vi är uppdelade i grupper i klassen och eftersom det är så svårt att ta sig hit med buss på morgonen så har ett par stycken i min grupp som inte bor på internatet sovit här. Johanna har sovit hos mig, Malin har sovit hos Emilia och Morgan har sovit i föräldrarummet.


Tittade på V for Vendetta iförrgår. Filmen tappar lite sin spänning när någon hela tiden får förklara varför han gör som han gör för  folk som missade början. Vi får ta å titta om den snart, det är ju en film som man behöver se ett par gånger innan man kan uppskatta den ordentligt.

Nog om det, nu ska jag dra på mig lite ridkläder och bege mig ut i stallet.

Hemma från skolan

Runt halv åtta i morse tryckte jag i hörlurarna i mobilen och har lyssnat sen dess, satt med musik på kemin, på biologin, under lunchen, på bussen in till skolan på matten och på vägen hem från skolan. Enda gången jag stängde av någon längre stund var under svenskan då vi hade redovisning om genrer.

Satt dock inte i klassrummet nån större stund under den lektionen. Jag hade min del av grupparbetet på mobilen och skulle skriva ut den i bilioteket men det krånglade och när jag väl fått ut den satt det en lapp på klassrumsdörren att man inte skulle knacka utan vänta på att släppas in. Så där saatt jag tills två polare kom ut för att leta efter mig. Dock behövde vi prata genom hur vi skulle redovisa för vi hade tydligen gjort helt annorlunda mot de andra vad gäller upplägg så vi blev utlåsta igen (y)

Fick sen komma in och då var det dags för redovisning för min grupp och sedan var det slut på lektionen.

Tha House


Dan förlorade sängen.


Skrivbord o takfönstret


Trappen ner från mitt rum


Korridoren nedanför min trapp. Finns fler korridorer men de kändes inte som om de är så intressanta att fota..


Köket som aldrig lyckas se fräscht ut mer än 5min.


Köket.


Köket.


Tv-rummet.


Hallen. "Finingången" typ. Finns en annan ingång för stallskor men den glömde jag fota.


Hallen utifrån. Skulle tagit kort mer på huset men eh, det satt folk i köket i andra huset och jag ville inte framstå som mer udda än vad jag är så...


Hm, jag tror väl det här var det mesta, glömde som sagt groven och vår lilla tvättstuga men ah. Vill ni se det med egna ögon får ni pallra er hit. Jag tycker framför allt att flickjakel ska komma ihåg det ;)

Svar på kommentar

E om Mitt rum:
Jag fattar inte riktigt, vart är sängen som din roomy sov i osv? Är den i en egen liten del av rummet?


Svar: Ifall fler undrar så tog jag helt enkelt inte kort på hennes del. Visste ju inte ifall hon skulle tycka jag var puckad då och ville göra ett gott intryck (y) Tog ju korten när hon precis flyttat in så jag kan ju inte direkt säga att jag kände henne...
Missat nått

Vaknar idag, tar en snabb titt på klockan på nattduksbordet och tittar sedan igen, misstroget och tänker " Hur i hela friden har jag lyckats sova till klockan FEM ?!"

Tänker att HELVETE nu har jag sovit bort hela dagen igen och pallrar sig upp för att åtminstonde göra någonting vettigt typ titta på film resten av dagen. Men när jag kollar klockan på mobilen som ligger vid datorn ser jag att klockan är tjugo över elva.


Måste har klantat te át igår när jag skulle ställa klockan så dn ringde vid tio.

Pluggar

Fick för mig att plugga för sisådär 40minuter sen. Oklart varför men jag har i alla fall övat tyskaglosorna och skriver just nu på svenskan. Dock tror jag att jag ska avsluta efter det här och snarka ett par timmar. 
Måste bara ställa klockan så jag inte kliver upp så sent som jag gjore idag, tappar liksom all tidsuppfattning när man kliver upp klockan tre...

Mitt rum

Ha, jag har bott här en månad och ännu inte visat hur jag bor. Det är ju fan illa.
Så jag slänger upp lite pics på mitt rum från andra dagen där när min roomy precis installerat sig.Säng och fönstret. Jag kom ju dit först så jag å mamma flyttade runt lite. På andra sidan finns endast ett takfönster vilket jag tror Jessica grämde sig lite över...


Fönstret. 


Mitt skrivbord, en skymt av garderoben t.v, dörren och dörren till dasset.


Ni kan få en guidad bild-tur genom resten av huset om ni vill. Eller ja, kanske inte folks rum men anyway.
Kommentera dåååå. Annars blire intet.

Musik

Har i huvudsak 3 band jag växlar mellan:

Linkin Park - Billy Talent - Papa Roach

Och så slänger jag inte lite annat smått och gott ibland med, typ Muse.


Thats how i roll

Random , oredigerad bild från FHS

Scawwy

Kom på det nu att jag har ju fasen haft internet här hela kvällen och större delen av gårdagen. Måste varit att jag hotat min dator att byta ut mot skoldatorn jag troligtvis får nästa vecka.Duktig pucko
Halleluja moment

Mitt internet har nu funkat tillräckligt för att jag ska kunna fixa ihop ett blogginlägg.
Kom i alla fall hem för en bra stund sedan och har ju då hunnit käka och till och med vara lite social. 
Irene(moster) fick komma och hämta mig för bussen var dum men hem kom jag ju och det är ju huvudsaken. Ska typ sova snart, får se om det blir skola imorgon eller inte. Känner mig sjuk.

Många inlägg

Av någon anledning så jag spenderat helgen till stor del med att kolla blogginlägg på bloglovin. Över 400 har jag kollat genom på två dygn. Egentligen har jag inte alls så här många inlägg att kolla men min dator vill ju inte samarbeta med mig så det går knappt att kolla bloggar eller göra något annat på internet heller för den delen.


Spotify funkar dock oftast trots att internet är dumt.

tävlar om tagelarmbandLänk till inlägget

TävlarLänk till tävlingen ->


konstigt för att det är konstigt

Det känns konstigt att vara hemma, dels för att vissa saker känns precis som när man bodde här och dels för att andra inte känns som det. Men det som känns konstigast är ju att det överhuvudtaget känns konstigt att vara hemma. För det här är ju trots allt hemma och jag har ju bara varit borta 3 veckor.
Så det känns konstigt att det är konstigt för att svara mer utförligt på svedins fråga.

Hemma

Tog ju som sagt tåget hem idag och överaskade la falilia. Mamma visste om det och hon hjälpte mig fixa biljett men de andra var helt ovetande och jag tror inte att Elin vet om det än så jag ska nog dra iväg ett sms till henne snart. I alla fall så satt jag först i fel del av tåget vilket hade kunnat bli roligt om inte konduktören sagt till. Tåget delades nämligen i Hässleholm och bara ena halvan gick vidare mot Alvesta där jag fick "byta" tåg. Eller egentligen bytte de personal på tåget och då blir det ett helt annat tåg tydligen.

Hem kom jag i allafall och när vi passerat Emmaboda blev jag helt knas. Började gråta för att jag var så oerhört glad. Kommer fram till Nybro och vid det laget är jag verkligen speedad. Hoppar av tåget och ser mig om efter mamma. När jag ser henne börjar jag springa och nästan slänger mig in i en kram gråtandes. Så det har blivit mycket gråtande idag och jag har insett hur mycket jag faktiskt har saknat allt och alla.


Inspark nummer 2

Från början var det bara jag från internatet som åkte in till skolan för insparken. Det gjorde mina klasskompisar, 2orna som skulle bjuda på fika och en guidad tur i lund och tillomed våra mentorer lite griniga. Mentorerna tyckte det var hokus att alla internatarna utom jag skulle blivit sjuka så de måste vara hemma.
Men jag kan ju liksom inte bedömma om någon annan verkligen är sjuk eller inte så jag sa helt enkelt att de var sjukanmälda och så fick de spekulera själv.
Det kom sedan 4 internater till under eftermiddagen :)


Fick som sagt en tur en lund och den gick vi klädda som "uteliggare" och ropade "hopplösa, hemlösa hippologer", en massa sånger och en heldel annat samtidigt som vi tiggde pengar. Efter lunchen var det dags att tåga ner till Stadsparken och ha nån slags klasskamp. Det var en del klassiker som irländsk julafton och plocka äpplen i vatten - sockerbitar i mjöl men även endel grjer jag inte gjort innan typ dribbla en fotboll mellan koner medan man endast fick kolla genom ett mjölkpaket. I början gick det fruktansvärt dåligt för oss men sen lossnade det och vi vann faktiskt en del tävlingar.


När vi hade genomföprt den allra sista tävlingen och jag hade fått bort all mjölkladd i ansiktet utom det i näsan fick vi sluta och jag tog sällskap med lite folk till stationen där jag väntade en timme innan jag hoppade på tåget hem.

Inspark nummer 1

Igår hade vi inspark nummer två som började med att vi ta av oss alla våra kläder för att kunna göra ett tillräckligt långt "rep". Sedan fick en ledtråd och tog oss bort till kastanjegården iklädda sopsäckar där vi skulle sjunga en hyllningssång till treorna med melodin till Eloise som ingen kunde.

Vi gissade sedan fel på ledtråden så tre av oss vi shotta nånting som man knappt vill tänka vad det var men i många fall innehöll tex juice och kanske rapsolja eller nått. När vi kommit på vart vi skulle gick vi bort till Täckta banan där vi skulle hålla en mugg med vatten i munnen, ta den genom en hinderbana och tillsist tömma den i en annan hink. Gick ganska sakta tills vi kom på att vi bara kunde ta med oss hinken med vatten bort till den andra hinken. Sedan fick vi gissa och gissade fel på vart vi skulle, jag bland annat fick ta en shot och det smakade som en blandning av juice och hostmedicin -.-

Därefter gissade vi rätt, gick, fortfarande iförda soppåsar till dammen där vi skulle sticka ner händer i burkar med äckelpeckel och leta mynt. Efter det var det dags för the Grande Finale. Vi skulle klättra uppför gödselstacken, leta upp bokstäver, klättra ner till resten av laget oh skicka upp nästa att leta bokstäver. Sedan skulle vi få ihop ett ord av dem bokstäverna och i just den här "grenen" var vår grupp uppdelade i två. Kom lika i den här tävlingen och sedan var det sluta. Men då hade jag redan hunnit halka och nästan sätta mig i bajsvattnet/ridhusunderlaget som var dumpat där. Efter det fick vi spola av oss i stallet, sedan gå upp och DUSCHA. Efter vi fräschat upp oss gick vi in till andra huset och fikade/tittade film (hitta nemo).


Nu måste jag fasen springa för min buss kommer alldeles strax...

Dålig uppdatering

vilket faktiskt beror på att min dator inte villö ansluta till internet tillräckligt bra för att jag ska kunna gå in på någon sida överhuvudtaget, ännu mindre kunna skriva ett blogginlägg och hinna publicera det innan det kopplar ifrån.Sitter på nån slags allmän dator nu men vafan det funkar inte att alltid blogga från den.
Någon som vill komma och banka lite vett i min dator?

Drar ut

Lite oplanerat sådär så drar vi då ut ikväll till Malmö och nån insparksfest.
Så ska nu cykla till Södra Sandby, ta bussen till lund och sedan tåg till malmö. Efter det ska vi även lyckas ta oss till dit vi ska med. Får se hur det går :)

RSS 2.0