Ändrade planer

Blev visst inte så mycket plockande på mitt gamla rum. Än. Förhoppningvis kommer jag igång ikväll istället. Vore så mycket roligare om jag faktiskt kunde göra det riktigt snyggt nu när jag har chansen (mina saker ärju utsrpidda i två landskap så det blir lättare att verkligen göra om). Skulle vilja göra mig av med skrivbordet därinne, jag använder det inte men det får bli ett senare projekt, måste ju städa iordning innan nånting sådant är aktuellt.


Klippte gräset i vår trädgård och en bit av grannens också. Förövrigt kan jag ju säga att dt var hennes gräsklippare.Måste kila! Ska upp till stan med familjen.

Morgondagen

Förutom lite fix på rummet som jag måste göra idag så tänkte jag mig att verkligen ta tag i det imorgon och ställa iordning ordentligt. Visserligen tänker jag det varje gång jag är hemma och varje gång skjuter jag upp det till nästa men nu är det dags att ta tjuren vid hornen och tämja besten.


Sedan så beordrade ju Herr Meyer en klippning av gräsmatta i våran och grannens trädgård. Får se hur det blir med det och vilka ..hrm.. ekonomiska ersättningar man ev kan smila sig till i så fall.


Älskade Mollemupp på fyrklöverängen aka vår trädgård

Tidsinställt: På tåget

Sitter nu på tåget och tråkar, förhoppningsvis har jag kunnat få igång Minimodemet men det är lite opålitligt just nu. Förra helgen ringde jag tre gånger till Telenors tekniksupport innan det helt plötsligt bestämde sig för att börja fungera igen.
Mini måste äntligen ha uppfattat mina allt annat än subtila hot om hemska öden.Bildkälla

Tågtrubbel

Skulle köpa tågbiljett och då funkar ingen av SJs maskiner, ringer deras kundtjänst men hon kan inte hjälpa mig, ringer mamma som lovar fixar det och som sedan ger vidare uppgiften att fixa biljett till min syster.


Nu saknas bara att det har kommit grus på spåret nånstans så att jag inte kommer hem alls. Får köpa godis så jag inte dör av tristess när jag åker i alla fall. Det har min sockerguru redan godkänt ;)Bildkälla

Byta lärare

Den matteläraren vi har nu blir efter typ två veckor hos oss nu sjukskriven. Vilket innebär att vi går in på vår fjärde mattelärare DEN HÄR TERMINEN. Nästan imponerande.Sista året i grundskolan bytte jag lärare i varenda ämne + ett ytterligare byte av mattelärare. Så jag vet inte, skrämmer jag lärare eller vad är det som händer.

Going hem, hem!

Gammal rubrik, samma gamla tågsträcka och samma gamla jag. 
Fast det där sista stämmer väl inte riktigt, jag är inte samma person jag en gång var. Hem åker jag idag hur eller hur även om jag inte vet när, för jag har ännu inte köpt biljett eller kollat tågtiderna. Det jag vet är att jag slutar tyskan 20 i tre och att det antagligen går ett tågprick tre som jag borde kunna åka.

Long time no see

Precis avslutat tredje delen av nationella i svenska för iår. Är ganska nöjd med första, jättenöjd med andra och långtifrån nöjd med den här. Det sköna med nationella test är i alla fall att nationella varken går eller ska man öva på och det tycker jag är såå lugnande.


Mina klasskamrater verkade dock mer stressade av att det inte går att öva, haha så det är väldigt individuellt. Det värsta är väl väntetiden efteråt när man är klar långt innan tiden är slut och sedan måste vänta i skolan för att ha ett par sketna lektioner på eftermiddagen. Fett ovärt.


Sörj med mig min vänner, sörj att jag har lektioner idag.

RSS 2.0