Måndagen

Måndag, måndag, måndag...
Hände det nått spec. i måndags? Tror inte det.

Om man bortser från att jag glömde gå på ett ganska viktigt möte och den ENORMA BESVIKELSEN när det hade slutat storma på morgonen och bussarna gick som vanligt. 

Vart ute till hästarna på em. och fixa allt utom motionering. Satt och snacka med en hippolog vars häst fick nya skor medan jag funderade på när AV skulle komma.


Träning till Flyinges luciatåg där vi egentligen bara sjöng igenom låtarna nån gång och strök en del av dem då det blir för långt med alla som var med från början.

Dålig sömn

Det har ju blåst lite ute i helgen.

De flesta blir helt förfärade men jag tycker själv det är ganska mysigt. Främst för att det blir så mysigt inomhus men också för att det är sjukt häftigt när man nästan blåser bort. Något som jag dock kan säga är mindre kul är när man försöker cykla hem från paradisskolan och står still och trampar utanför Linneahemmet.


Så chockande nog för vissa kan jag erkänna att jag sovit dåligt för att det inte blåst och hållt på tillräckligt och för att det inte regnat. Ja där har vi det. Jag sover som ett litet barn när det regnar men avsaknaden av det (när jag tycker att det nästan borde regna) håller mig vaken. 

Bilden kommer från SMHI.se

Edi och Felice 11-11-27

Edi: Red ihop med Moa i Wallenberg. Skulle ridit i Craaford men dörrarna funkade inte (är elstyrda) så vi gick bort till wb men där funka ej dörrarna heller så fick öpnna dem själva. Red mest i skritt och trav men provade ett par galoppfattningar och även ett par galoppombyten då jag fått höra att han i princip gör dem självmant. Jag har ännu inte lärt mig hur man gör dem så provade mig fram. Ledde honom hem från wb i mina ridstövlar så fick typ skoskav men att sitta upp igen var inte ett alternativ i blåsten.

Felice: Fick stå utan täcke en stund och fick sig en borst. Ville inte promenera en 6-åring i full storm.

Gjorde allt (fixa mat, smorde), cyklade hem och åt. Sedan cyklade jag tillbaka till stallet och mockade. Sedan hem, sega, duscha och steka pannkakor till kvällskäk.

Edi och Felice 11-11-26

Höll nästan på att inte bli nån ridning på Edi över huvudtaget. Jag får inte rida ut själv på honom under några omständigheter stod det i mina förhållningsorder från ägaren. Men en skritttur blev det i alla fall tillsammans med en annan tjej i stallet medan hon skrittade fram ute. Skulle ha ridit med Moa men hon ändrade planer helt plötsligt.

Promenerade Flisan i 50min på terrängbanan. Hon skötte sig fint men var lite halvtittig. Troligtvis för att det blåste en del ute. Kände mig fruktansvärt knasig som gick och pratade med hästen hela rundan men det var ju för att hon skulle hålla sig lugn. Känns alltid som om de blir lugnare om man pratar med dem men om det har någon egentlig effekt vet jag inte.

Mockade, fixade mat, smorde sår med jod alt helosan, putsade grejer och lite annat smått.

Min helg

Min helg har för det mesta kretsat kring två mycket speciella individer men då får egna inlägg om det. 
Ska man summera min helg utanför stallet så får man nästan säga att jag varit väldigt huslig. För att vara jag i alla fall.

Hängt upp mina gardiner (inköpta för typ två månader sen).

Gjort pannbiffar från skratch.

Gjort pannkakor från kratch.


Skratta inte åt min husliga-lista. Den är FETT imponerande


Spöktimmen fast bakvänd?

Har fönstrerna öppna i mitt rum och av någon anledning öppnas toadörren hela tiden trots att jag stängt den ordentligt. Typ spöktimme fast felvänd. 


Men låsta dörrar ger sig skånespökena inte på, mehehe


Edi och Felice 11-11-25

Drog till stallet med Isabelle nästan direkt vi kom från skolan. Jag gjorde i ordning Felice för en skrittrunda för hand och Isabelle tog aningen mer tid på sig innan hon blev klar. Så jag promenixade ihop med Isa och en tjej till till som d red. 

Vid Täckta banan skiljdes vi åt och jag gick en liten omväg hem medan de red därinne. Gick bland annat förbi internatet och "visade upp" henne. Gick runt vårt hus och pratade lite med som var inne på sina rum innan jag gick mot stallet igen.

Mockade (tog en jädra tid), gjorde höpåsaroch havrehinkar, bytte vatten och borstade av Edi samt smorde bådas småsår och rengjorde ett på F som var helt fräsht.

Måste bara säga att Felice var fruktansvärt duktig idag som stod ut med både knasiga Karro som hängde halvvägs utanför sitt fönster men också den stora upplysta granen, som står vid Kastanjegården, utan större protester. Hon är så lugn o fin den damen.

Besviken

Fick tillbaka ett kemiprov som jag gjorde i måndags och som jag tyckte gick sååå oerhört bra.

Jag var inte ens godkänd. Så nu är motivationen på noll och jag vill bara ge upp och bryta ihop. 
Besviken kan man väl minst sagt säga att jag är. JAG VILL INTE GÅ GYMNASIET


Bloggtävling

Hästveckan so far


Måndagen i hästvärlden var lite sne. Hade glömt bort en luciaträning så jag fick ge mig ifrån stallet, titta in där för att få mina papper och slösa tid(sjöng inte, för många som glömt bort att komma) sen cykla tillbaka till stallet och mocka klart + göra iordning Edi efter att AV ridit.

Onsdagen i stallet gick väldans snabbt för att vara mig. Eftersom jag gick hem tidigt så tog jag mig ut tidigare och var där långt innan AV. Mockade, gjorde höpåsar, - foderhinkar och bytte vatten i vattenhinkarna. Lyckades också orsaka en mindre översvämmning i stallgången när jag glömde bort att jag fyllde en hink och det inte finns någon brunn där...
Hehe ojdå.


Annavera åker till Finland på fredag så jag har båda hästarna hela helgen. Edi ska jag rida men Felise ska jag bara promenera för hand.

Veckan so far

Måndagen svepte förbi rätt lätt. Har bara 4 lektioner under dagen även om jag av någon anledning blir fruktansvärt lättretad under sista lektionen som är matte. Men det brukar gå att undertrycka med hjälp av en muffins ^^

Tisdagen var en ö-dag som vi bara hade utvecklingssamtal under. De som ville kunde få vara med och rida på våra skolhästar (tisdagar är ju annars vår stalldag) men jag hade mitt möte vid halv 2 så det hanns inte med. Däremot hade jag sådan tur med bussarna att jag kunde åka från flyinge, vänta ett par minuter i sandby och hinna helt perfekt till mitt möte.
Samma tur hade jag när jag skulle hem, flyinge-bussen stod och väntade när jag kom till sandby. Dessutom hade jag sällskap av en tjej från stallet från lund till sandby, härrrligt.

Onsdagen var inte lika härlig. Fick gå hem efter tyskan för att jag hade sån jädra mensvärk så jag kunde inte koncentrera mig utan bara satt och slingra mig på min stol. De andra som satt runt mig på tyskan måste trott det var nått allvarligt fel i skallen på mig, hehe.

Torsdagen har bara börjat men det känns helt okej so far.


Dagens
Flyinge Grand Prix

Har jag ens nämt att det har varit ganska stora tävlingar i flyinge i helgen? Eller att jag varit funktionär hela lördagen och hela söndagen? 

Jag tror faktiskt inte att jag har gjort det så jag gör det nu:
Har haft två brudar inneboende hela helgen som också varit funkisar och de var inte de enda infödingarna som nattat där. Massa folk från klassen hur som.

När det gäller funkiset så kan jag säga att jag har ganska ömma fötter nu efter att ha bokstavligen talat gått och trampat ner underlaget i Stora Ridhuset med mina stallskor. Underlaget där inne släpper tydligen ganska mycket, särskilt på kortsidorna trots att de ytharvat, kört med ångvält och vattnat därinne mellan varje klass.


Jätteroligt var det när de satte igång vattnet när funktionärerna fortfarande var inne i manegen och jag kubba genom hela framför publiken med en vagn bakom mig.


Överlag kuligt men jag var väldigt trött på att stå på banan under söndagen - trots att jag då på nära håll fick se både Linda Heed (som vann),Helena Lundbäck, Douglas Lindelöw och en massa anda hästkändisar. Har till och med pratat lite med Daniel Zetterman om man vill se det så. Starstruck.se

Bildkälla: tidningenridsport.se (Lotta Gyllensten)

trött

Jag är så trött idag att jag ett tag ville sjukanmäla mig eller låtsas försova mig. Bara nånting så jag får sova en timme till. Men tyvärr så rimmar det ju väldigt illa med min skolgång, särskilt som vi har prov/läxförhör idag på första lektionen.

Jag får väl sätta mig så jag kan sova på bussen, alltså ihop med de andra. Nån måste ju vara vaken så jag inte missar vart jag ska av nånstans, haha

Fredag

Hade ju lite ångest över den här fredagen tidigare i veckan, dels för att jag hade lyckats boka upp mig själv på tre olika grejer (där ser man vikten att hålla reda på almenackan) och dels för att vi har tyska.

Tyskan har jag inte gjort nånting åt annat än att jag nu, ett par lektioner innan har grundat med en muffins men min trippelbokning har löst sig riktigt bra!

Funkis-delen har jag avbokat i onsdags så det är klart.

Hästskötseln som jag har löpande på fredagar,
ska jag ta. Ska rida Edi och fixa till båda hästarna.

Mina föräldrar och Jenny kommer ut till Flyinge och hälsar på!


Edit:
MoJP var bara ute på en snabbvisit. Tanken var att vi skulle hinan fika med men jag var ju i stallet, hehe så de svängde bara förbi innan de styrde kosa hemåt.
MEN, de kommer hit igen i december under Flyingedagarna!
Underbart!

Breaking Dawn

W-O-W!
Den var underbar. Vi åkte in lite halvt om halvt oplanerat tycker jag. Planerat var det väl egentligen men vi hade inte lyckats köpa biljetter då det på något sätt strulade med kortbetalningen så då kan man väl halvt om halvt oplanerat?

Fick i alla fall platser längst fram men två av oss valde att sitta på ett annat ställe. Trodde jag skulle få typ nackspärr där eller obehag över huvudtaget men icke.  Tyvärr hade jag inga popcorn att smaska på (älskar biopopcorn) för kön till kassan var BRUTAL. 

Filmen var som sagt helt underbar. Visst jag saknar lite aspekter som finns med i böckerna men den klarar sig med bravur ändå. Definitivt en gråtfilm om man är en film-gråtare. Men den teorin grundar jag på att de tre damer i mitt sällskap som satt närmst mig grät, flertalet gånger medan jag försökte undertrycka skratten emellanåt.


Betyg: Fem av Fem Getter!


Bio-tajm!

Drar snart in med merpartn av de andra damerna här för att se The Twilight Saga: Breaking Dawn pt1.
Awsom är det enda rätta ordet här faktiskt. Har tillockmed snyggat till mig lite inför detta. Kan ta kort nu men slänger upp när jag kommer hem igen, hinner inte nu.

Ciao!

Ö-dag

Eller kan man kalla det studiedag för att göra det lättare att förstå.
Huvudsaken är att jag är ledig idag och faktiskt ska försöka få nånting gjort. Som till exempel matteläxan och försöka snygga tillhär på riktigt.

Inte städa utan mer plocka så det ser snyggare ut. Kanske till och med försöka få upp gardinerna,hehe.

Vad den än blir så skjuter jag nog upp det en stund till.
Jag har ju en halvfilm att kolla på innan jag gör nånting annat och såmåste jag verkligen få tag i han som håller koll på funkisarna tills imorgon så jag kan säga att jag fått förhinder.


Edit: Ringde han precis och han hade fått de smset jag skicka i Onsdags så han visste att jag inte skulle komma imorgon. Pjuh! Då var det avklarat.

Förkyld

Snora å de där suger ju såklart men Min RÖST!Jag älskar´t


Den pendlar från mörkt brölande till ett pipande ljud passande för mössen i askungen.
Jag låter som en pojkelefant som kommit in i målbrottet.

Utdött? Inte bland hästbloggarna

För något år sedan var det ju ganska fräsigt bland stora/halvstora bloggare att bråka och smutskasta varandra genom diverse "inte för att jag vill vara en sån som snackar skit (för jag är ju så gullig) men hon är dum" i mängder av varianter.


Detta fenomen trodde jag i princip dog ut i och med Kisses reformering men nae, nu verkar hästbloggarna så smått ha trillat ner i skiten. Så där har vi hästbloggarna i ett nötskal, vi ser tråkigheterna i vanliga bloggvärlden i god tid men trillar ner i hålen ändå.


Tack och adjö, 
nu ska denna mö,
soooovö ^^

Jobbigt läge

När nånting funkar dåligt brukar man ju säga att den suger, right?
Vår dammsugare på internatet är värdelös men inte fan kan vi säga att den suger.
För problemet är ju att den inte gör det.


Jobbigt läge liksom


Mystery solved

Rev upp himmel och jord igår för att finna min försvunna påse med broccoli.


Det kanske låter en smula överdrivet tycker ni men det ska ni veta att, INGEN jävlas med min broccoli. DÅ MENAR JAG INGEN FREAKING JÄVLAS MED MINA GRÖNSAKER OSTRAFFAT. Det är ju trots allt inte så att jag är överdrivet förtjust i det som kommer från jorden (potatis borträknat såklart).


Letade genom alla frysarna igår utan att hitta den, efterlyste den på facebook och korsförhörde Karro som råkade befinna sig på brottsplatsen utan att finna några spår.

Livrädd Karowski. Man kan riktigt känna lukten av hur rädd hon är!


Hittade med hjälp av Matilda min broccolimix intryck i frysen där jag själv förvarat den och där jag självklart letat både en och två gånger.. Så kan det bli


Lystring lystring

Ååh ska skriva en debattartikel med inriktning häst som ska vara inne ikväll (ett första utkast) men min uppmärksamhet är nog så splittrad som den kan bli.
Tips på ämnen?

Edi 11-11-13

Red ut med Annavera igår och det gick ganska bra om jag får säga det själv.
En sak som är väldigt bra med att rida ihop med ägaren är att hon kan hjälpa mig samtidigt som vi rider. Så med lite tips å trix från AV sökte han sig ner i en lite lägre form och använde bakbenen mycket bättre. Han blev dessutom så mycket mer piggare när jag vågade sätta mer krav och tryck på honom.

Skrittade och travade på terrängbanan och galopperade sen på galoppbanan.


Det roligaste när man rider ut på Edi och Felise ihop är att de alltid blir rädda för olika saker och får agera draghästar till varandra. Felise ville inte gå ner för klätterbacken men det gjorde Edi. Edi däremot skyggade för grindarna på galoppbanan medan Felise sket totalt i dem.Tävlar hos Dressyrmupparna


till tävlingen

Filmkväll

Har än så länge hunnit kolla på Björnbröder, Easy A, Bad Teatcher och över halva Casino Royale. Låter kanske som en bra kväll med mina trista mått mätt men nej det är det deffinitivt inte.


Är sjuk med en sjuhelvetes huvudvärk och så är det lite mer grejer som jag inte tänker nämna här.
Fuck life

Matlagningsskillz

Hör och häpna men jag äter inte lax idag.
Kycklig får den här helgen ta dess plats i min pytt.


Nu hoppas jag att ni har antecknat på era care-papers, med era care-pens och lagt i er care-box för att sedan lägga lådan i en care-säck så den tillsut hamnar i en care-soptunna.
Amen

Tävlar hos TLOPTill twolifesonepassion och tävlingen

Jag mår illa


Klantigast av de klantiga

Thaaaats me!!


Dagens prestationer består av:

§ Glömma cykeln när jag skulle från stallet

§ Hälla en låda (ja en matlåda) sås över mina stallskor i restaurangen

§ Glömma cykeln IGEN


Men vill man se dagen från den ljusa sidan så fick jag ju lite extra motion och mina skor blev väldans glansiga av såsen.Ett gäng som ser saker från en ljusa sidan.

Ovanligt busy day

Hade ju både Evelina och michelle snarkandes på mitt rum och kommer ha det varje måndag till tisdag fram till jul+ en del helger när de ska vara funkisar på Flyinge. 

Stalldag i skolan vilket ju alltid är veckans höjdpunkt. Tillochmed bättre än fredagar och i många fall helger... :o


Käka i restaurangen, skratta åt "Moa´s" sörplande när hon drack oboy. Sedan funkismöte om Grand Prix:en som är nästa helg (17-20 Nov) och tillsist kickoff för Flyinges luciatåg. '


Om vi backar lite till funkismötet igen så kan jag berätta att jag har skrivit upp mig på 6 klasser den helgen vilket gott och väl innebär att jag kommer få en kingsland-jacka vilket i sin tur innebär att de räknar att jag kommer hjälpa till på SM:et som går av stapeln här till våren. Men det kan jag tycka det är värt. Få en jacka värd runt 1500kr för å vara funktionär? Lätt värt när man dessutom får chansen å se en massa landslagsryttare och annat känt folk...

Tisdag

Riktigt drama under körlektionen idag. Vi var ojämmt så då kunde någon (om de ville) köra jsälv istället för att vara tre på en häst. Annars kör vi parvis. Morgan ville köra själv så det fick han.

Ronja och jag delade på en väldigt sur Marabou som högg mig i fingret när jag skulle plocka skräp ur ögat på honom medan vi väntade på läraren i stallet. Under själva körningen däremot var han mycket trevligare. Ville väl inte riktigt lyssna när vi skulle sakta av till skritt men det berode nog mycket på att jag var otydlig.

Men till dramat då, vi hade bytt kusk bara en liten stund innan när Nottingham helt plötsligt börjar skena med Morgan. Nottie skenar rätt ner mot oss men svänger framför så jag i någon sekund tror vagnen kommer kana och träffa oss! Men de missar och efter det trillar Morgan ur och Nottie fortsätter på egen hand.

Så han fortsätter ett par varv innan läraren får tag i honom och vid det laget har ju både resten av gruppen och hästarna verkligen hetsat upp sig. Men som tur var så lyckades vi hålla kontroll över våra hästar. Vill knappt tänka på vad som hänt ifall HELA gruppen fått fnatt...


Homecomming

Ha! Jag hade ju planerat att försöka hitta nått sätt att titta på EMA igår men så bev det inte. 
Kollade på Paranormal Activity med resten av internatarna och skrämde skiten ut Tess (en trea). Tess var tydligen brutalt rädd för spindlar och det kunde jag ju inte låta gå obemärkt utan jag satte Betty på en tråd, tråden på en pinne och höll fram den när hon minst anade det.

Ett par gånger blev hon så rädd att hon slängde sig ur fotöljen hon satt i och en gång satt hon intet ont anande i köket när jag smög upp med Betty bakom henne. Underbart!
Kan även ha råkat gömma Betty i skåpet med tallrikar i köket igårkväll. Det kanske förklarade skriket jag tyckte jag hörde imorse... som tydligen kom från Tess (Matilda hittade Betty men ah). 
Oj så det blev


Tävlar hos Dressyrmupparna


Vann ju *snyft* inte de andra biljetterna men nu så tävlar de ut två till *happyface*
Håll tummarna nu! länk till tävlingen

MTV EMA 2011

Ni har väl inte missat att det är dags för MTV:s European Music Awards ikväll?

Tyvärr har vi ju inte MTV på internatet *suck* men jag ska göra mitt bästa för att hitta nånstans att kolla online. Ska kolla deras hemsida såfort jag kommer hem och om jag hittar nått lovar jag att posta länk här så ni andra som liksom jag lever på tv-mässigt existens minimun också kan se.


Bild från google

I´m on the highway to hell..

..eller på tåget till lund, sanningen ligger i betraktarens ögon you know.
Fullpackat kan väl i alla fall lugnt säga att de är, ett såhär packat tåg har jag inte befunnit mig på sedan vi skulle till Borås med drillen och tåget vi skulle med aldrig kom till nybro så vi fick åka med ett annat som ju då fick dubbel befolkning...

Mår dessutom illa vilket jag tror beror på stress, för mycket godis, pepparkaksdeg och att jag suttit med Ove hela vägen. Ove dör dock om en halvtimme och jag är snart framme i lund ändå så det är nog inga problem.


När jag ankommer till Lund gäller det att snabbt ta sig av tåget och spurta bort till busshållplatsen så jag hinner med bussen till Sandby och sedan Flyinge. 


Edit: Hann riktigt bra bort till bussen, träffade på en tjej ur tvåan som kom  med samma tåg som jag och sen en etta, en två och två treor bort vid busshållplatsen. Berättar om vad vi gjorde när vi kom hemimorgon. Är supertrött nu!
Nighty night!

R.I.P

OS-hästen Hickstead dog efter världscupstävlingen i Verona idag.
Har inte själv sett varken tv-sändningar eller nått internetklipp men tydligen såg det ut som han snubblade på väg ut från banan och sedan föll ner i kramryckningar. 

Kan inte tänka mig hur det kändes för ryttaren, Eric Lamaze när hästen bara föll ihop under honom.
Usch och fy! 


Eric och Hickstead under OS-08 där de tog individuellt guld  Bildkälla

Note to self:

§ Undvik att sova hela nätter i soffor, bättre på golvet då.

Sympatisov på nerevåningen i huset inatt för att hålla Emma och sedan Jennie sällskap. De var nattvakter på övernattningen och jag vet själv hur akward det är att sitta helt solo så jag sov där istället för att tröka in mig i Bus-rummet.
Det var knappt jag kunde ta mig upp imorse, och när jag väl lyckats ta mig ur sovsäck och soffa, var jag så stel och klumpig att jag näst intill trillade tillbaka igen. 


Mitt i natten väckte Jennie mig för att hon hört nått ljud. Det lät tydligen som om någon bankade på ytterdörren (som finns i rummet där vi var) och hon lyckades skrämma upp mig som inte ens hört bankandet. Ett tag ville jag resa på mig och se till att det var låst men jag vågade typ inte, haha! Så tuff är Picad.

Fixar-viva del 2Riggade upp en liten fälla hemma idag. 
Oj så det blev...
Skrämde skiten ur Jenny som trodde det var en fågel som dök ner framför henne. Hon försökte förgäves vifta ut "fågeln" men eh den satt ju fast i dörren, var av gummi och var dessutom en spindel.

Fixar-vivaPotatis och purjolök-soppa. 
Elin tittade så aggro på mig att jag kände jg var tvungen att fixa lunch trots allt. Blev göttigt fast konsistensen var som ärtsoppa( urk!).
Övernattning

Ikväll sover jag inte hemma, ikväll sover jag på ridskolan.
Vi har övernattning med halloween-tema och huset är packat med barn och Busare. 


Har varit lekar, bjudits på käk och snart blir det disco och sedan en spökrunda som hette duga!
Uppdaterar kanske nån mer gång, det vet jag inte ^^
Såhär blir sminkningen när man ger Flickjakel fria tyglar. Känner mig lite som en mix av nån ond trollkarl, Hattmakaren och typ Harry Potter (ser ut som jag har en blixt på ett ställe).

Systrarna deg

Jag köpte pepparkaksdeg igår som jag har mumsat på och elin har bakat bullar (obligaoriskt att äta en del av degen då) så numera kan ni kalla oss...SYSTRARNA DEG!

Jakten går vidare

Vart nyss uppe på ÖB och letade grejer. 
Köpte svarta pappersark som jag ska använda till att piffa upp mitt rum på internatet. Och så ska jag se om det inte går att fixa nått pyntaktigt med dem också till övernattningen/haloweendiscot vi ska ha i Rismåla. Köpte även ett litet "husdjur" vilket hunden tyckte var väldigt intressant.Ville ha också ansiktsfärg men det hade dem inte på ÖB. Fatta förvånad jag blev, det har dem ju haft där i hundra år eller i alla fall så länge jag kan minnas (a). Så jag ska nog ta mig en cykeltur upp till Kvantum och se vad de har.


Difference?Är det bara jag som tycker att skillnaden mellan ett par ridstövlar i 200kr-klassen och ett par finfina dressyrstövlar tex de här från Könings är liten ? Visst är det markanta skillander men ändå, ganska lika är dem faktiskt.Hööks?                                                             Köning?
Erkänn, de är faktiskt ganska lika för att vara sån kvalitéskillnad. Och prisskilland...

Come to mama...Please come to mama säger jag bara!!
Tävlingen hittar ni hos www.topdressage.blogg.se ^^

Å han bah, å ja bah...

*svarar i telefonen*
Jag: Hallou*halvflummigt*

Prälle: Hallou *osäkert*
Prälle: Är det kristina?

Jag: Nae det är hennes yngsta dotter

Prälle: Aha det lät som kristina så jag bara sa hallou jag också


Jag trodde det var mamma som ville nått igen, hon ringde för typ 10min sen.
Det är alltid ett äventyr att ringa hem till oss om jag har telefonen nära. Man vet aldrig vad det blir för hälsning. Vi har liksom ingen nummerpresentatör...

Tisdag

Samma förmiddag som igår, film och tv alltså. Ni kanske tycker det låter jävligt tråkigt men JAG håller inte med, jag gillar att ha det så, ingen ställer några krav på mig, jag kan bara vara mig och ingen lider för det. Avskyr när folk ska ha med mig på olika grejer bara för att. Bara för att det inte är socialt accepterat att sitta hemma varje kväll för då är man asocial och tråkig.
Aggro på det!

Måndagen

Hm, känner att det jag gör om dagarna inte är det mest intressanta att läsa om. Har jag inget bestämt att göra så sitter jag antingen vid TV:n eller ligger jag uppe och tittar på film med Ove (min dator).


Och sådär såg då min förmiddag ut. Em var väl dock lite mer produktiv om man säger så. Lagade mat till familjen och fick sedan skjuts upp till Rismåla för BUS-möte. Planerade övernattningen vi ska ha fredag till lördag och efter det joinade jag Svedin som skulle rida Dulf. Jag red en stund efter Svedin och det gick som alltid på Duffe, inte överdrivet bra, haha.

Lyckades även tappa min mobil medan jag red, panik.se där ja. Svedin och jag gick runt en stund i lilla ridhuset men lyckades inte hitta den till Emma kom på den brighta idén att om vi släcker ljuset och ringer så lyser den ju upp. Så vi lyckades hitta den trots att den låg med skärmen ner och hade ljudet avstängt.
Puh

RSS 2.0